Svea<3

Jag har ju helt glömt bort att berätta om nytillskottet, vår lilla Svecia-ost. Det blir oundvikligen så att man jämför henne med Mosan som nyfödd hela tiden och vi har kommit fram till följande:
* Hon sover JÄMT, så fort hon inte äter sover hon bortsett från kanske en timme eller två om dagen då hon ligger och kikar.
* Hon älskar att sitta upp, vågar bara ha henne i babysittern korta stunder än men där är hon som allra nöjdast. Hon tycker precis som Moa om att titta på lampor och fönster där solen lyser in. Men mest av allt älskar hon tutte (såklart) och ligger gärna med en i munnen hela långa natten.
* Hon hatar att byta blöja till skillnad från Moa, hon verkar ganska frusen av sig som sin mor och trivs bäst väldigt insvept i filtar.
* Hon ligger supersnällt i vagnen men gillar inte bilbarnstolen, så länge bilen är i rullning går det utmärkt men står vi still kommer ett avgrundsvrål ganska fort från baksätet- inte alls uppstressande...
* Hon tar hittills flaskan utan större protest OM det är Mikael som ger henne den, hon är som en liten blodhund som sniffar sig till den äkta varan i min famn. Napp har vi köpt tre olika sorter nu och hon är inte alls intresserad, men det kanske kommer framöver.

Ja, sådär vansinnigt mycket mer finns väl inte att säga i nuläget. Hon blir lätt lite gasig som de flesta bebisar men än så länge avhjälps det ganska lätt genom att böja hennes ben mot magen, då kommer en lång rad småfisar och om man har tur en rejäl senapsbajsladdning i slutet. Det är väldigt tillfredsställande!

Svea, vår ljuvliga lilla mullvadsflicka!

 

Och en bild på mig och lillMoset (ja, hon är fortfarande pyttig i mina ögon!


Kommentarer
Postat av: En mammas bekännelser

Åh vad hon är söt!

2010-09-04 @ 16:55:45
URL: http://mammasanningar.blogg.se/
Postat av: Angelica - nybliven trebarnsmamma <3

åhw grattis till nytillskottet :) är hon inte ganska lik storasyster? ;)

2010-09-06 @ 15:08:59
URL: http://quinnys.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad fin hon är,Moa måste vara en stolt storasyster :)

2010-09-06 @ 18:03:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0