Ingen vanlig dag

- För det är den här mammans födelsedag, hurra hurra hurra! Nu är jag 23 år gammal, herregud. Eftersom jag lider av en dödsångest utan like (jag har faktiskt övertygat mig själv om att jag inte kommer att dö, någonsin. Annars hade jag gråtit och skrikit hela dagarna) så är jag inte helt förtjust i det där med att bli äldre. Snart 30... Men om jag tänker att Mosan kommer vara nio år då, och Svea sju så känns det ganska avlägset ändå. Mina bebisar!

På torsdag börjar inskolningen på dagis, jag är så jävla taggad! Moa kommer att få det så kul! Vi fick hem ett jättegulligt brev igår där hon hälsas välkommen till avdelningen Kringlan för att träffa sina fröknar och nya kompisar. Vill bara gråta, så gulligt är det att hon ska få dagispolare och ta med sig pyssel hem och gå i luciatåg och allt vad man gör där borta. Hon är verkligen en liten flicka nu, en RIKTIG MÄNNISKA som jag och Mikael ständigt förbluffas över.
Och lillskiten växer hon med, hon smilar upp sig med hela ansiktet flera gånger om dagen och magontet har blivit lite bättre, inbillar jag mig i alla fall. Gud vad stor hon är! Storlek 62 sitter som en smäck nu, vilket ger mig lite ångest då vi köpt massa söta kläder som hon knappt kommer hinna använda.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Grattis på födelsedagen! Hoppas flickorna är snälla mot dig och att du blir firad, flera gånger om. :)

2010-10-06 @ 16:34:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0