Helgen kortfattat

* Årets första grillning (var egentligen i torsdags, men vi har firat långhelg här i och med magsjuka mammor och barn). 15 grader låg tempen bannemej på, den hann sjunka lite när det började grillas men ändå, det var varmt nog att sitta ute utan jacka i alla fall.
* Shopping i fredags, Mosan fick stanna hemma med Mikael. Det köpte en prickig mammablus till mig på HM, ett par nya solglasögon, en jeansklänning och svart tunika med paljettkatt till Moa på Lindex och sen fick hon även ett par vanliga svarta leggings och ett par Hello Kitty-leggings från HM (två för en, lovely!).
* Igår hanns inte så mycket med förutom en sväng till slaktaffären i Frölunda, fick med mig en massa gott hem- främst en rejäl laddning rostbiff som jag haft svåra cravings efter. Sen tog vi en familjetupplur på tre jävla timmar allihop på eftermiddagen och det blev en sen kväll med film.
Skriver mer när jag hinner, nu blir det chokladpudding med grädde (ja, jag är väldigt matfixerad just nu...). I morgon står påskfest på ÖF på agendan, ÄNTLIGEN kan vi gå dit igen när Moas vattkoppor är borta!
Gårdagens outfit:
Tröja samt tights: Name it Storlek 86.
Väst: HM storlek 86 (hon är ju så spinkig).

Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Men shit, det var längesen jag var in hit nu. Ser att du är gravid igen, grattis! Vad roligt :) Och hur känns det? Hur är allting med er och med moa? :) Kram!

2010-03-29 @ 10:47:58
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0