Här vare sjukt!

Vaknade i natt och mådde skit, kunde inte koppla riktigt vad det var som var galet men jag släpade mig upp och frös så att jag nästan darrade ner från toalettstolen när jag kissade. Drack en klunk vatten och sprang sedan och kräktes som exorcisten i toastolen, det tog aldrig slut! Sist jag spydde utan att det var sprit inblandat måste vara minst 10 år sedan.
Sov som en jävla kratta resten av natten och har varit jävligt krasslig hela dagen, har nojat över att jag råkat äta någon farlig listeria/toxoplasma-bacill som kan skada bebis i magen. Men så är inte fallet, för Moa är också dålig och har raketbajsat ner typ fyra ombyten kläder bara idag, stackarn. Man märker ju vem som är den klena i alla fall, hon har flängt runt lika hysteriskt som vanligt medan jag har varit helt däckad.
Tyckte att det räckte med EN sjukdom den här veckan, hon fick ju vattkoppor i fredags som nästan är helt borta nu. Ska inte klaga visserligen, för kopporna var grymt lindriga, hon har inte haft ont av dom alls. Dessutom fick hon max 20-25 stycken och blev inte helt täckt som en del blir.
Var på möte med banken igår och har nu ett lönelöfte på 1,7 mille, sist begärde vi löfte på 900 000 så det var ju lite skillnad, härligt att ha lite mer pengar att röra sig med. Så nu är det visningar som gäller för hela slanten, vi ska även sätta ut lägenheten för försäljning rätt omgående så har man det överstökat. Lite läskigt kan man ju tycka, ett sälja innan vi köpt något annat men i allra värsta fall så får vi ta en lägenhet i Marks bajskommun, det finns alltid lediga att tillgå.
Nu jävlar ska vi bort från den här hålan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0