Sjukstuga dag 2114

Känns det som i alla fall, haha. Men nu är det på bättringsvägen i alla fall, det tror jag åtminstone för Moa sitter helt själv(!) och underhåller sig med att plocka ur ett blöjpaket istället för att hänga på mig och snyfta maaaamma!(!).
Vi var faktiskt på vårdcentralen igår, fick en tid 40 minuter efter jag ringde så då får man ju passa på. Givetvis var det en stor mörk man med skrovlig röst som undersökte henne så hon tjöt ju som en siren men öron, hals och lungor lät bra.
Sen fick vi gå till labbet och ta blodprov (aj, aj i mitt stackars mammahjärta och det var inte heller poppis men efter att ha fått ett fint tiger-klistermärke så lugnade hon sig. Det visades någon slags höjning på sänkan men inte tillräckligt för att han skulle skriva ut antibiotika så vi ska återkomma imorgon om det inte blivit bättre, men nu har tempen i alla fall blivit lägre så det ska väl inte behövas.
Det sja bli spännande att se om det blir en massa matkrångel nu efter att hon levt på välling och piggelin i några dagar, vid totalt oregelbunda tider, vi som hade fått till ett sånt bra flyt nu! Men, men är man sjuk så är man.


Nu är samtliga tre visningar av lägenheten avklarade, FAN vad skönt! Är SÅ less på att städa, plocka bort prylar och bli utslängd från lägenheten så att främlingar kan gå runt och snoka. Budgivningen börjar idag, det har varit totalt sjutton spekulanter och intresset ska tydligen vara hett enligt mäklar-Lina.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0