Some shopping for mama

Tro det eller ej men idag har jag shoppat lite åt mig själv, och dessutom BYXOR! När köpte jag byxor sist? Det måste ha varit sist när jag var gravid och beställde mammabrallor från Ellos som jag aldrig gillade och som helt ärligt var ganska fula. Byxor är inte min grej, det är dyrt och (numera) deprimerande att prova.
Men jag fick i alla fall köpt ett par mammajeans från Polarn och Pyret, jag tycker fan att jag kan unna mig ett par dyrare mammabyxor den här gången efter att ha gått omkring med leggings storlek XL som jag fick dra upp var tredje meter när jag gick under hela Moa-graviditeten.
Så nu hoppas jag att brallsen lever upp till sitt rykte, än så länge känns dom väldigt sköna i alla fall, men lär nog vara rätt oanvändbara när jättemagen Orvar dyker upp igen.



Sen köpte jag ett tråkigt långt baslinne och en randig tröja storlek gigantisk på Gina också. Välbehövligt!


Just det, måste ju svara på din kommentar Ida!:) Huset kostade INTE 8 mille, hehe. Det är inte riktigt vår prisklass, tyvärr. Det är jag som är kass på siffror och vet varken hur man skriver ut eller uttalar höga summor. 
I morgon bär det i alla fall iväg på en ny husvisning!

Kommentarer
Postat av: Josefin

po.p mammajeansen är helt klart bästa mammajeansen, jag använde mina tills de gick sönder :P

Hoppas nästa hus är fint!

2010-01-24 @ 22:24:03
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Ida - Vi och hon ♥

Hihi, ´tänkte väl :)

Hade ni budat på ett hus som kostat 8mille så hade ni fått kasta hit lite pengar :)

Hoppas ni hittar erat hus snart!

2010-01-24 @ 22:46:56
URL: http://nogg.se/blogg.asp?idHomepage=112025
Postat av: Anonym

Po.p har verkligen supersöna mammabralls, snygga med. Men när supermagen kommer fram så är det inte så skönt med sån där låg mudd, då är dom med hög midja toppen

2010-01-25 @ 16:49:30
Postat av: Linnea

Jag använde mina mammajeans från Po.p hela graviditeten, förutom den allra sista månaden, då det var typ 30 grader varmt ute. Då gick jag endast i en mega-klänning från KappAhl ;) Men jag tyckte aldrig det blev obekvämt eller opraktiskt med den låga mudden. Jag älskade den! :)

2010-01-26 @ 21:32:10
URL: http://mammacaruso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0