Ooops

Ber om ursäkt för "uppdateringen" om man ens kan kalla det så numera, haha. Hade antagligen inte uppdaterat nu heller om det inte var för att jag fick en kommentar. Kan säga som så att förr eller senare kommer jag berätta varför jag inte haft en sekund över till bloggen, men det får vänta.

Vad har hänt sen sist då? Jobbade i måndags och var hemma sjuk både tisdag och onsdag, det grämer mig verkligen att gå miste om dom timmarna när det bara var tredagarsvecka. Skitdålig var jag i alla fall och hade helst velat ligga och sova under mitt duntäcke dygnet runt- men Moa var inte så sugen på det och det är väl kanske lika bra, man hinner liksom inte ligga och tycka synd om sig själv när man mår dåligt längre och då blir man faktiskt piggare- även om man helst inte vill erkänna det.

På nyår var vi bortbjudna men Moas lilla kusin blev sjuk så det ställdes in, så vi fick improvisera och fira hemma istället. Kanske inte så vrålfestligt, men grymt god mat och sällskapet kan ju knappast bli bättre, så jag är nöjd ändå. Dock var det väl lite boring när Moa vaknade 23 på kvällen och vägrade somna om, hon pruttade en massa och hade antagligen ont i magen så det blev lite skrik och panik sådär lagom till tolvslaget, men jag och Mikael hann pussas i alla fall och fick titta på fyrverkerierna genom fönstret (ingen större förlust direkt, jag avskyr raketer. Och då menar jag verkligen avskyr, tidigare var jag bara emot det, men efter att ha fått en glödande raketjävel som damp ner från himlen i ansiktet när jag var utomlands så är det rent hat).
Igår var vi hos Mikaels syster och hälsade på och promenerade i vintervädret, jävligt trevligt. Moa lekte järnet med Julia och dom spelade piano ihop och grejer, hjälp vad stora dom håller på att bli.
Annars har det väl inte hänt så mycket häpnadsväckande direkt, vi har kört Harry Potter-maraton och blivit helt skadade och går och kastar trollformler på varandra med inbillade trollstavar.

Jag återkommer snarast möjligt och håller ställningarna här på bloggen, men det kan dröja ett tag.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Hehe, jag hoppas att din hemlighet är ett syskon till Moa!!!

2010-01-04 @ 18:05:06
Postat av: Sara

Eller har ni hittat ett hus?! =)

2010-01-04 @ 18:53:06
Postat av: Kajsa

Ser fram emot mer uppdatering:) Vi har också haft Harry Potter mara så nu har jag abstinens efter dom sista. Undra om dom kommer köra den 5 filmen, letat i tv tablån men inte hittat. Får väl hyra då.

Sköt om er

2010-01-04 @ 19:24:34
Postat av: Emelie

Yeey en uppdatering :) Fortsätt så ;)

2010-01-04 @ 21:04:38
URL: http://emeliesmatdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0