Fredag

Tack för era svar om bankhelvetet! Får väl göra ett besök på Swedbank i eftermiddag (för jag har ju inte bättre saker för mig efter en lång arbetsvecka... Jag känner bara YES! Banken! *mummel, mummel*).
Fördelen är att banken ligger på Frölunda Torg så jag kan lite diskret lura med mig Mikael och lillfisen in i diverse klädaffärer efteråt, när vi ändå är där. Sist gång så gick Mikael med på det med villkoret att jag inte stannade längre än tre minuter i någon affär, och det är ungefär så lång tid det tar för mig att syna barnavdelningarna.
Har insett att det inte kan bli fler inköp i storlek 86 till Mosan nu, så det är dags att lämna bebisavdelning bakom oss (tills nästa bebis kommer, yay!). Tycker inte att flickavdelningarna har i närheten så fina grejer som baby så jag sörjer.

Just det, på tal om något hela annat! Som jag nämnt så tvingas jag äta ganska nyttigt när jag är nygravid för jag får ont i magen och mår jätteilla annars. Därför har jag inte druckit läsk eller ens ätit chips på över en månad. JAG har druckit vatten i mängder och det kan ha slunkit ner lite bullar och en hel del smörgåsar, men ändå- jag trodde faktiskt att jag blivit lite slankare. Så fick jag för mig att hoppa upp på vågen igår, och det var inte så jävla kul. Tänker inte skriva hur mycket jag gått upp ifall någon råkar veta vad jag vägde innan och då lätt kan addera vikten till denna fasansfulla siffra. Kan sammanfatta det med att jag är en jävla valross.
Funderar på att printa ut en affisch med en helkroppsbild av mig själv från sissådär 2007 när jag var mitt gamla vanliga jag och gå omkring med den så att alla kan se hur tight jag är EGENTLIGEN. Alternativt bära med mig en banderoll med texten "GRAVID OCH HAR REDAN FÖTT ETT BARN SOM SKRÄMT IVÄG MIN ÄMNESOMSÄTTNING".
Fy fan, jag trodde aldrig att jag skulle bli en jobbig brud som gnäller om sin vikt- men det är ju lätt att säga när man är smal och vacker.

Med huset går det i alla fall framåt. Vi är ledande budgivare och igår skulle mäklaren hört av sig ifall det kom ett högre bud, men det gjorde han inte så snart är det nog klart om inte något oväntat otrevligt händer.
Linnea: Det här ligger också i Marks kommun, mellan Kinna och Skene. Lite ångestframkallande men vi har ju ingen gigantisk budget direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0