Måndag

Suck, idag skulle vi iväg och dels fixa sista underskriften för lönelöftet med Swedbank och sedan till Fastighetsbyrån och träffa säljarna och skriva på köpekontrakten. Men så blev säljaren sjuk förstås, så vi sköt upp alltihop till nästa måndag då vi ändå ska till huset för besiktning.

Men jag tog inte ledigt i onödan i alla fall, för jag har hunnit med ett besök på vårdcentralen TILL SLUT, mina armhålor har kliat så att jag rivit mig blodig i snart två månader och jag har försökt få bukt på det med alla möjliga salvor men icke.
Jag trodde först att det berodde på att jag torrakade mig en gång och sedan trodde jag att det kanske var någon äcklig armhåle-svamp och nu började jag överväga ifall jag helt enkelt ärvt min mors väldigt utbredda eksem som en blixt från klar himmel, jag som inte ens brukar bli det minsta torr.
Men jag hann knappt lyfta på armen innan läkaren konstaterade att jag inte tålde min deodorant utan hade fått en kraftig reaktion på den i och med att jag smetar på nya lager varje dag. Köpte ju ett lager med kanske tio deodoranter av samma märke sist i Ullared, så jag har ju inte bytt sort på ett tag heller. Det konstiga är att det är Ldb, samma märke som jag alltid använder, men det här var någon ny parfym i.
Så nu får jag inte använda NÅGON SLAGS deodorant på minst en månad, och då kan jag om jag måste använda någon mild variant från apoteket. Kul. Tänk om det hade varit sommar och svettigt som fan ute! Nu kan man i alla fall gömma sina neutrala armhålor under tjocka tröjor.
Smycken ska jag helst undvika ett bra tag också. Han hade någon mirakelsalva som han kunde skriva ut, men den var lite tveksam under graviditet. Såg inne på fass.se att den gett missbildningar på musbebisar under djurförsök, så jag tackade vänligt med bestämt nej.

Nu är det middagslagardags! Lasagne står på menyn idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0