Måndag

Förra veckan var det gubbar på taket här på Sahlgrenska och hackade bort istappar (jag följde allt väldigt noga från min fönsterplats och fick ont i magen när dom hängde över takkanten på det snöiga taket). Men NU, NU kan vi snacka istappar! Det är riktiga jävla mördartappar på säkert två meter som hänger ner, helt jävla livsfarligt.
Vaktis har satt ut "Rasrisk från tak"-skylten vid porten hemma och jag förstår varför, för det rasslar förbi utanför fönstret hela tiden av skit som ramlar ner.
Jag förbannar snön! Till skillnad från alla andra så har jag förbannat snön från första början. Av 365 dagar på ett år vill jag endast ha snö en enda dag- på julafton. Kan man inte välja att ha snö endast på julafton så tackar jag hellre nej helt. Det kanske blir en annan femma när Moa är skicklig nog att springa omkring och leka i snön men just nu hatar vi den båda två, jag och min sidekick. Dessutom är bilen helt insnöad på parkeringen OCH batteriet är dött. Det var jätteroligt att upptäcka igår efter att Mikael skottat som en galning och jag och Mosan frusit bredvid en lååång stund.

Helgen har gått i lugnets tecken (för ovanlighetens skull...) och det har ätits jävligt god mat och kollats på film. Pga ett desperat godissug tog vi med barnet ut i vagnen och fick "lite extra motion" genom att köra vagnhelvetet genom en meter tjocka snödrivor på trottoarerna hela vägen. Jävla snö.
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0