Måndag

Jag har haft en huvudvärk från hell hela dagen så nu sitter jag mest här och blinkar olyckligt och längtar tills det är läggdags (21.30 som vanligt, hehe...).

I lördag firade jag och Mikael alla hjärtans med att ha barnvakt! Det var längesen sist nu, vi har inte haft en enda barnfri stund sedan i september. Mamma och Lina kom hit och fick brottas med lillmos medan vi åkte till stan och gick på bio och käkade middag.
"Farsan" såg vi, av Josef Fares. Helt okej film men det var liksom själva grejen som var det mysiga, vi har ALDRIG gått på bio ihop- det är ju helt sjukt egentligen. Vi hann PRECIS i tid tills filmen började, vi hittade givetvis ingen parkeringsplats utan fick tillslut ställa oss vid Heden och halvspringa bort till Bergakungen för att hinna. Köpte popcorn och baconchips (fick en extra bytta popcorn av den virriga tjejen i kassan, yes!) och hann precis in och sätta oss när reklamen var slut. Pinsamt dock att klämma sig fram och säga "ursäkta, ursäkta, ursäkta) till alla sura människor som var tvugna att flytta sina ben.
Sen var det matdags och efter mycket om och men hittade vi vår restaurang "Meditterane" vid avenyn. Jag är inte känd för mitt fina lokalsinne direkt, jag hade aldrig hittat tillbaka till bilen efteråt om jag varit där själv.
Jävligt mysig restaurang och JÄVLIGT god mat! Matsalen vi satt i ser ut som en grotta och det finns små vattenfall på väggarna- väldigt festligt. Vi beställde en mixed grill-tallrik för två personer och vilket jävla berg med mat! Det var grillat fläskkött, lamm och kyckling på spett, en vansinnig mängd grönsaker, klyftpotatis och tre olika såser till. Nu blir jag jävligt sugen bara jag tänker på det...
Jag är så grymt sugen på alkohol den här graviditeten! Till och med öl vill jag ha, och jag gillar inte ens öl. Dog lite inombords när jag såg drinklistan och Likör 43 med mjölk samt Vanilla Sky...
Hur som helst så var vi hemma strax före 21 och vi stannade till och hyrde film på vägen. Mosan hade varit snäll mot mormor och moster och sov sött, min duktiga tjej.

Nej, nu tar huvudvärken över på allvar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0