Helvetes jävla skit!

Idag, TRE veckor efter startad budgivning ringde telefonen, och se, det var den lille mäklaren! Bara det var ju häpnadsväckande- att HAN ringde OSS för kanske första gången någonsin.
Vad tror ni nu har dykt upp TRE JÄVLA VECKOR efter startad budgivning? JO JUST DET! En till budgivare!
Tycker ni inte att det är festligt att säljaren så lämpligt blev akut sjuk i måndags när vi skulle träffas och skriva kontrakt på huset som VI vunnit budgivningen på? Vilket lustigt sammaträffande att budgivare 2 liksom kände det på sig!
Budgivare nummer 2 hade budat på det här huset förra gången det var till salu, vunnit budgivningen och dragit sig ur. Men genom ett lustigt sammanträffande så tog han en promenad förbi huset härromdagen och tänkte att "äsch, det är nog dags att slå till nu istället". Och det gjorde han.

Han bjöd utgångspriset och hade jag fått bestämma hade vi budat över honom, men Mikael vägrar och jag förstår varför. Varken säljarhelvetet eller hormäklaren är värda en spänn till! Men jag vill ju verkligen, verkligen ha det här huset och hade redan flyttat in i tanken. Så idag är jag väldigt, väldigt upprörd och försöker på bästa sätt avleda tankarna för min bebismage mår inte bra av att jag är upprörd och stressad.
Men om någon skulle ha lust att göra en drive-by-dödsskjutning förbi Fastighetsbyrån i Kinna är det helt okej för min del!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är ju förjävligt...Kanske skulle ta min k-pist och dra en repa förbi Kinna då....Är så ledsen för er skull men som du sa så får du försöka lugna ner allt...för bebis skull :) Kramar om

2010-02-10 @ 14:33:09
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Ida - vi och hon

Men FY vad irreterande! varför är det alltid så svårt att köpa bostad för? Låter riktigt skummt och jag skulle inte bli förvånad om det var ett trick för att få upp priset p´å huset... Och vem vet, om det inte finns en andra budgivare så har ni ju fortfarande chansen ;)

2010-02-10 @ 14:44:57
URL: http://nogg.se/viochhon
Postat av: Josefin

Ojdå, riktigt fult gjort! Förstår att ni blir besvikna och arga. Men det kommer fler hus! Men det är ju så typiskt när man planerar i förväg!

2010-02-10 @ 15:35:10
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Anna

Åh, vad dåligt!!! Men ni har ju rätt att få namn och telefonnummer till de andra som budat, i alla fall sen när affären är gjord. Eller åtminstone fick vi veta det när vi köpte vårt radhus! Så då kan man ju ta reda på om det verkligen fanns en till budgivare.

2010-02-10 @ 18:44:00
URL: http://rackarungar.com
Postat av: Kristin

När vi budade på hus för ett par år sedan så fick vi alltid namn och adress på alla nya budgivare genom en en tjänst på deras hemsida, just för att man skulle ha koll på att det inte var några fejkade budgivare. Det var iofs en annan mäkalarfirma, men jag trodde att alla jobbade på liknande sätt numer.

2010-02-10 @ 18:48:43
Postat av: Sandra

Men fan vad surt!! :( Förstår att du är upprörd.

Men jag brukar tänka att allt har en mening. Nu kanske huset med stort H dyker upp. Erat drömhus!

2010-02-10 @ 19:20:11
URL: http://skumling.blogg.se/
Postat av: Jenny

Nä fy...stackars er! och riktigt, riktigt surt när ni var så nära att skriva på. Usch, budgivningar får verkligen gå till hur som helst, och tyvärr är det nästan alltid nån som hamnar i kläm. Förstår att ni är jättebesvikna. Men jag hoppas verkligen att ni hittar nåhot ännu bättre snart! KRam

2010-02-11 @ 21:20:38
URL: http://majaochjag.blogspot.com
Postat av: Kusinvitamin

Ja du. En del mäklare borde bli av sin licens. Vilka SVIN det finns. Lycka till i framtiden. Med en ANNAN mäklare.

2010-02-12 @ 12:01:13
Postat av: Soffy

Så tråkigt! MEN, det verkar ju vara en oseriös mäklare så...Som Krisitin skriver så brukar de ju köra men öppen budgivning nuförtiden, pga allt tjafs som varit i media. Ta en annan mäklare, ni vet aldrig vad han döljer!

2010-02-12 @ 23:10:28
URL: http://tillsoffy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0