Helgen

I fredags var min sista dag på jobbet och det var med tungt hjärta jag lämnade mina söta arbetskamrater får jag lov att säga. Jag har väldigt lätt att göra mig hemmastad på ställen och jag har en (nästan sjuklig) förmåga att söka efter modersgestalter och samtliga medarbetare är liksom i 50-60-årsåldern och helt underbara.
Alla sekreterare sitter utspridda på olika våningar och jag var helt tårögd när jag gick runt på min vanliga tur med postvagnen och kramade alla hejdå. Men sedan, strax efter lunch blev jag inlurad i Tinas rum som ligger bredvid mitt och där hade samtliga sekreterare smygit in (det är en gåta hur jag lyckats missa det!) och trängt ihop sig också fick jag en presentpåse med en jättefin ljuslykta, en ask choklad och en gravid-tidning. Dom är så söta!
Ett jättegulligt kort fick jag också, och det krävdes rejäl ansträngning för att inte bryta ihop och hulka och få snor i hela ansiktet.
Jag kommer sakna allihop massor, men förhoppningsvis är jag snart tillbaka igen, har ju mitt timkontrakt på ett år.

Igår hade vi lördagsmys med film och långpromenad (jag gnällde dock hela vägen med tanke på skitvädret och min högra sko som läcker in).  Det blev även hemkörningspizza och familjetupplur mitt på dagen- det bästa som finns.
Just det, bilhelvetet är ju sönder också. Väljer att inte tänka så mycket på det eftersom det gör mig väldigt, väldigt upprörd. Så idag hyrde vi bil när vi skulle på dop, Mikael skulle vara gudfar så det ville vi ju absolut inte missa!
Åh vad mysigt det var! Moa sjöng och härjade och gjorde mer liv av sig än vad man tror är fysiskt möjligt av någon som väger knappa 11 kilo så det var fullt upp i kyrkan, lite svettigt blev det men hon var glad i alla fall så det var en trevlig underhållning!
Kanongod fika blev det efteråt och pyttelilla Viggo som döpte var söt som en karamell. Moa åt köttbullemacka och lekte vilt med killkusinerna, så hon var helt slut i bilen på väg hem sen.
På tal om helt slut så storhandlade vi efter dopet idag och när allt äntligen var inpackat i skåpen så hade jag sjukt ont i ryggen och en hel del sammandragningar så jag fick lägga mig och pusta ut i sängen en stund. Det märks att man inte är ung och fräsch längre, haha.

Nu när jag är mamma"ledig" igen tänkte jag roa mig med att lägga ut "dagens outfit"-bilder på Mosan. Det är festligt i andra mammabloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0