Torsdag

Det är inte riktigt min dag idag, den saken är ju klar. Natten har varit full med pip (precis som gårdagens, och dagen innan det...) den där förkylningen släpper ju aldrig! Dessutom hade jag svårt att somna själv för jag började få en hemsk kittlade hosta som vägrade ge med sig, jag fick dyka ner med huvudet i kudden varje gång för att inte väcka den bebisbjörn som sov (underbart är kort). Klockan 5 gav jag upp och smög upp och gjorde en flarra välling, det brukar lura henne att somna om. 30 minuter låg jag sen blickstilla i sängen och klappade Mosan på ryggen och vågade knappt andas för jag var så rädd att hon skulle vakna på riktigt och tro att det var morgon. Men det visade hon sig tro ändå, yes! Gjorde ett försök att viska med min snällaste röst "Om du älskar mamma så somnar du om nu!" upprepade gånger men nä.

Pga den tidiga morgonen bestämde jag mig för att stanna hemma och sura resten av dagen, och har ägnat mig åt jätteroliga saker som att diska och byta lakan. Fick även en snilleblixt och försökte ta loss ena sidan på Moas spjälis. Hur tror ni att det gick då? Och hur arg tror ni att jag var? Jag fick loss sidan men sen tog det stopp, jag fattade inte hur jag skulle få dit stödbrädan och botten på sängen bara rasade ihop. Försökte då sätta tillbaka hela spjälsidan igen och upptäcker att jag skruvat så ihärdigt på ett ställe att jag på något vis böjt en metallgrej som skulle in ett hål för att få ihop sängdelarna igen. Då blev jag lite irriterad. Letade som en idiot efter en hammare att banka tillbaka skruven med men det var spårlöst borta, jag fick banka med en konservburk med tonfisk istället. Sen hittade jag inte en jätteviktig muttergrej, och då blev jag lite mer irriterad.
Kan ju lägga till att jag fick springa och hindra Moa från att fiska upp livsfarliga prylar ur verktygslådan HELA TIDEN och även köra en mindre livräddaraktion när hon för ovanlighetens skull rev sönder en bok och höll på att kvävas av papperet.
Annat trevligt som hänt idag är proppen gick när jag skulle dammsuga och efter ett telefonsamtal med Mikael visar det sig att man inte kan använda både tvättmaskinen och dammsugaren samtidigt, då går strömmen. Vid dagens lunch körde Moa en favorit i repris och matvägrade samt skvätte pastasås på väggen. Fick ett mindre sammanbrott och grät högljutt men nu börjar vi bli vänner igen (hon sover...).

En trevlig sak däremot är att Mikael är hon bilhandlaren och hämtar hem vår nya Kia precis just nu. Hon kommer att bli kvinnan i mitt liv!

Kommentarer
Postat av: Joa

Alltså, du är förjävla rolig! Skrattar så jag får ont i magen.

2010-04-08 @ 23:12:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0