Fredag

Sätter en rejäl slant på att jag inte kommer hinna skriva klart det här inlägget för fisen har sovit en bra stund och vaknar nog vilken sekund som helst...

Idag är det äntligen fredag igen! Natten var en hård prövning åter igen men jag fick i alla fall sova till kl 07 vilket är en närmast exotisk tid! Att Moa vaknade och vaknade och vaknade fram till 04.30 i natt är ju en annan historia, men man får ju vara optimistisk i alla fall *harkel, harkel*.
Igår inträffade världens kanske jobbigaste grej. Vi åkte till COOP och storhandlade när Mikael kom hem från jobbet, jag ÄLSKAR att handla och Moa var ganska nöjd med att åka i kundvagnen och vinka till folk och peka på allt och säga "titta dä". Vi fick ihop en rejäl vagn som vanligt må jag säga, fullproppad med sånt som gör mig lycklig (stora köttbitar/kanelbullar med gult gojs/chips med mera) och när jag står och packar och Mikael ska betala så blir det "kortköp medges ej". Han sprang iväg till bankomaten medan jag stod kvar och log lite överseende mot stackarna som stod bakom oss i kön och den sura kassörskan. När han kommer tillbaka har inte kortet funkat i bankomaten heller trots att han visste att han hade pengar på det, hoppsan... Så vi får packa klart och köra in hela vagnen vid kundtjänstdisken också får jag och Moa vänta medan han åkte till banken för att se vad det var frågan om. 
NU VAKNADE HON; JAG ÅTERKOMMER. 

Återkommen, typ 7 timmar senare. Men i alla fall. Mikael åkte till banken och kontrollerade att han hade pengar på kortet och det hade han ju såklart visade det sig, kom tillbaka till slut och då funkar kortet FORTFARANDE inte, så vi fick åka hem utan allt käk, åh så jag sörjde! Så idag åkte vi till Ica MAXI istället och handlade, haha. Det blev ju billigare i alla fall trots att vi handlade mer idag.

Där är full storm i Västra Frölunda idag, regnet öser och det blåser utav helvete! Mikael var tvungen att hjälpa mig att hålla fast bildörren när jag skulle knäppa loss Moa förut! Jag blåste nästan bort själv för jag bar idag stövlar med mycket hög klack, hade rejält ont i slutet av shoppingturen men det var det värt! ÄNTLIGEN kände jag mig som mig själv igen, jag hör hemma i högklackat. Den gamla Sofia måste tillbaka snart, är vansinnigt trött på att spy varje gång jag ser mig i spegeln och jag pallar inte att gå med låga skor en dag till (speciellt inte dom rosa tygskor som jag för tillfället har, jag känner mig som en jävla clown. 
Planen är att A) Fixa håret B) Skaffa en helt ny garderob och C) Bli smal igen. Jag vet inte vilken punkt som blir svårast att genomföra i och med tom plånbok men punkt C lär defintivt bli mest smärtsam.

Nu ska jag njuta av att bebbsan sover och att det är synnerligen lugnt och skönt. Önska mig lycka till med nattsömnen, det behövs kan jag lova. 

Kommentarer
Postat av: korvmedbröd

Men OJ! Vad hemskt det där med kortet - jag vet, för det har hänt mig också - på COOP! Jävla Coop. Abbe var typ nyfödd och jag grät när vi kom till bilen. Alla i kön hade tyckt att jag var världens sämst (och ganska så unga) mamma. Annat är dock din plan - JAG ÄR HELT MED PÅ DEM (alla bokstäverna, så fort jag har klämt ut unge nr2)

2009-09-05 @ 23:24:49
URL: http://carolinazenkert.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0