Första dagen med diet avklarad

Och jag har ont i huvudet- REJÄLT ont i huvudet. Är det sockret eller koffeinet eller både och tro? För det är ingen tvekan om att det är coca colan som är boven i dramat, min härliga, älskade cola!
Köttfärs/fetaostbiffarna blev helt sinnessjukt goda i alla fall! Jag åt fyra stycken stora rackare med massor av tzatsiki och ruccola. Måste ta reda på om man får äta wokgrönsaker för det har vi massor av i frysen men det är föga troligt- godkända grönsaker är såna som växer ovanjord, alltså går en hel del bort. Man får inte heller äta majs för det innehåller en massa socker.

Imorgon är det jag som köper en massa frysta bär, det ska jag kalasa på tillsammans med vispgrädde som jag fick tipsat om:) Trodde att kakao var okej och tänkte slänga ihop det med vispad grädde förut men det innehöll 13 kolhydrater så det sket sig. Men kanel ska funka i alla fall, också finns det tydligen något som heter vaniljpulver (inte vaniljSOCKER) och det kan ju också vara gott. Hallon får det fan bli, jag älskar hallon. Frukt är inte tillåtet vilket är lite synd, har såna persikohalvor i sockerlag som skrattar åt mig från skafferiet.

Nu ska jag snart kika på Hollywoodfruar, jag tycker att den där puckade bruden vars bror kom på besök förra avsnittet är så vansinnigt rolig! "Han betalar allt. Toppen". Underbart.

Kommentarer
Postat av: Emelie M

Hejja dej!!!

2009-09-28 @ 21:01:51
Postat av: Din egna lilla stylte - Emelie

Jag tror att wok-grönsaker skall vara okej. Jag vet att hon bloggerskan åt det i alla fall, men det var ju GI i och för sig, men tror att hennes version av det lutar mer åt LCHF.

Nu när det är avgiftning för fröken så skall du ju inte äta något socker inkl frukt, men det visste du ju redan.

Tänkte också säga att det är socker i konserverad majs, men det visste du ju också. You're way ahead of me baby:)

2009-09-28 @ 21:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0