Torsdag

Planen var att gå till ÖF idag och försöka få klart Moas superfina hand och fot-avtryck men så blidde det inte. Lilla damen verkar ha blivit snorig (hon blev ju tydligen aldrig smittad av mig, men nu är Mikael förkyld så då åkte hon dit) och dessutom är min mobil stendöd. Den har hängt med i många herrans år nu och klarat sig igenom alla möjliga svårigheter men nu har Moas dreggel dödat den på allvar, den har varit konstig i tag och nu går den inte ens att starta. Skit också. Behöver ju en mobil av uppenbara orsaker som att vara kontaktbar men dessutom betalar jag alltid buss med SMS-biljett och det funkar ju inte nu. Så idag kommer vi ingenstans dit det inte är gångavstånd.
Är det NÅGON av mina bekanta som har någon gammal skitmobil som inte låst till övers? Jag skulle ALDRIG I LIVET slänga ut dyra pengar på att köpa en ny eftersom jag är totalt jävla ointresserad av mobiltelefoner, så jag tar tacksamt emot en skruttig 3310 om det skulle vara så.
Usch, jag får lite ont i magen av att alla gamla foton och nostaligsms är borta nu om den aldrig går att få igång igen. Har sparat JÄTTEGAMLA sms från när jag och Mikael träffades som jag brukar läsa och fnissa.

Är fortfarande osäker på det här med dieten. Fick en bra kommentar från Kristin (tack!) som är lite kunnigare än mig och tydligen så funkar inte den här dieten om man inte är helt strikt- kanske bäst att skita i det då? Och köra med nyttiga veckodagar och trevliga helger. Det måste ju ge NÅGOT resultat att sluta frossa hela veckorna ändå, diet eller ej.
Bakade en LCHF-kladdkaka igår som jag var väldigt sugen på, ställde in den i ungen och gick och duschade, bad min kära karl att ta upp den efter sex minuter och när jag är färdigduschad och klart kanske en halvtimme senare stod kakan kvar... Försökte äta den ändå (man slänger inte mat!) men nej, den var bränd. Då blev jag lite sorgsen.

I morgon ska Mikael iväg igen, han ska hem till Mathias över natten. Var ju rätt sur över detta faktum men nu kommer Tina hit istället och äter middag och äter godis och har tjejkväll med mig och lillråtta så det blir ju en helt oslagbar fredag trots allt! Gud så trevligt.
Oj, nu ringde Tina och hon kommer förbi om en stund, hon ska gräva lite i min garderob. Får ta mig i kragen och gå ur mina majskroksinkletade kläder.

Här är en söt bild på smulan, hon har kommit en käck grej med sin gåvagn:


Kommentarer
Postat av: Kristin

Vettig mat i veckorna och unnande med måtta tror jag är nått du skulle satsa på :) Du har ju inte direkt jättemycket övervikt, och kör du så ett par månader så är jag övertygad om att du är på matchvikt igen :)

2009-10-08 @ 20:26:41
URL: http://winnertaco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0