Torsdag och sjukstuga

GUD vad dåligt jag mår! Moa är givetvis smittad, hon verkar inte sjuk men andas knappt genom näsan, när vi gick och la oss igår hörde jag att hon lät som en liten noshörning från spjälis och visste att nej, det blir ingen sömn för den här mamman inatt! Och visst hade jag rätt! Hon vaknade typ 10 gånger mellan 23-01 och då tog jag över henne i sängen till mig, där blev hon lugnare men fortsatte att gruffa och vrida på sig ett antal gånger i timmen så att jag fick lägga henne till rätta och klappa henne på ryggen för att hon skulle somna om. Jag är rätt mör nu, har ont i nacken och ryggen också som man får när man delar säng med fjärtan, men det var helt klart värt det för att slippa springa upp och ned hundra gånger till hennes säng.
Nu sover hon och det borde jag också göra med tanke på att nattsömnen var ett skämt, men jag vågar fan inte. Hon kommer med största säkerheten vakna snart så att jag får sitta med henne i famnen så att hon kan andas och somna om. Ironiskt det där, jag tog bort böckerna som vi höjd upp huvudänden på hennes säng så sent som i förrgår, dom "behövde ju inte ligga kvar när förra förkylningen är över sen länge". Tji fick jag.

Så idag vettefan vad vi ska göra, jag kan inte med att gå till Öppna förskolan när jag är vrålförkyld, hur uttråkad Moa än kommer att bli sen. Tänk mammorna med små bebisar, jag hade velat halshugga den idiot som satt och nös och snorade bredvid Moa när hon var liten (det gör jag kanske fortfarande...).
Gå ut och gunga kanske? Men hur bra är det med kall luft och utomhusaktiviteter när hon är på gång att bli sjuk? Blääää, det kommer bli en tuff dag.

Just det ja, jag har vägt mig idag och faktiskt gått ner ett kilo. Ett kilo är ju en jävla piss i sjön, minns när jag var i femtonårsåldern och smal som en sticka, då kunde jag droppa 5 kilo från en dag till en annan- hur det nu gick till. Jag tror lite att rökningen håller vikten i schack, man smååt inte lika mycket när man hade ljuva giftpinnar att suga på istället. Gud vad jag saknar det!
Fast jag märker att dieten har effekt, jag är inte alls lika vrålsugen på något gott på kvällarna och jag är sällan så hungrig så att jag tror att jag ska dö innan ett mål mat heller. Nej, jag tror att det går framåt.

Dagens LCHF-meny: 
Frukost:
Omelett med skinka, ost, tomat, lök och svamp.
Lunch:
Omeletten igen (gjorde en grymt stor omelett, den kommer att räcka till frukost imorgon också) med gurka och sallad och lite creme fraiche.
Middag:
Tacopaj.

Måste ju dock säga att jag fick lite ont i magen när jag såg denna ljuvliga bild från min och Mikaels myskväll i fredags:


Kommentarer
Postat av: Din egna lilla stylte - Emelie

Vad gör du pajen på?

2009-10-01 @ 11:57:28
Postat av: Din egna lilla stylte - Emelie

Förresten så finns det ju hur mycket som helst som ni kan mysa med framför tv:n.

Igår åt jag rostbiffsrullar med philadelphiaost i, skinkrullar med vitlöksbonjour i och brieost rätt i näven:) Hur gott som helst.

Som om inte det skulle vara nog så åt jag hallon med vispgrädde sen. Nu vet jag inte om hallon är något ni äter i och med sötsuget, men det är ett hett tips annars. Och det behövs inte mycket innan man är nöjd.



Min frukost idag var tonfiskröra gjord på tonfisk (döööh), hackat ägg, rödlök, fetaost, pressad citron, creme fraiche och cocktailtomater som jag åt ihop med en jättegod sallad. Och mätt blev jag också:)

2009-10-01 @ 12:02:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0