Tisdag

Åhå, vad många ljuvliga sovmorgnar jag har fått nu! Mikael är sjukskriven den här veckan efter mattkniv-i-låret-incidenten och jag har fått sova som en prinsessa på morgonen. Mosan har visserligen vaknat vid fyratiden flera nätter i rad nu och fått komma över till mig- och hon är ju inte den mest lättsövda bebisen i världen direkt, men sen har hennes käre far som sagt låtit mig sova vidare när dom gått upp för dagen.

Idag har vi varit och storhandlat på Willys i Kållered, det är nästan löjligt vad det skiljer i pris om man jämför med Ica Maxi och Coop där vi brukar handla, där det alltid kostar runt 300 spänn oavsett om man bara köper två barnmatsburkar och lite grönsaker. Nu är det massa mat i skåpen, underbart.
Sen kollade jag Lindex i K-center också efter en klänning till Moset som inte fanns på Lindex i Sisjön igår. Men NEJ DÅ, den fanns inte där heller. Men jag vill ha den där klänning så det ska fortsättas jagas tills jag har den i min ägo. Vi var även inne på SkoPunkten och kollade på lite vinterstövlar till lilla damen, hon kan ju inte gå än och jag utgår från att hon inte kommer att springa runt obehindrat innan vintern är över så det blir inga svindyra märkesskor i år i alla fall. Hittade ett par som vi nog kommer satsa på, även om jag helst vill ha ett par med dragkedja och inte kardborre för hon har fått dille på att klä av sig allt. Skorna, strumporna och mössan ryker fort som ögat och det blir en aning frustrerande för hennes stackars mor. Inte ens tofsarna i håret får sitta kvar, jag har kämpat med att sätta upp otaliga råttsvansar i håret på henne nu dom senaste dagarna och hon sliter loss dom direkt.

I morgon ska vi på Moas första tandläkarbesök, det ska bli spännande. Har ingen aning om ifall det bara är information om tandborstning eller om det är någon form av undersökning också. En sak är säker, och det är att jag kommer bli VÄLDIGT imponerad om tandläkaren lyckas inspektera Moas tre små tänder i mer än ett par sekunder. Då ska vi klappa händerna och göra vågen!

Insåg att jag glömt lägga in en bild på det ljuvliga fot och handavtrycket som fixades på ÖF, här är det!:


Kommentarer
Postat av: Josse

När vi var hos tandläkaren så tittade hon på Vincents tänder när han log mot henne, så här var det inte allvarligare än så :D Mest info om tänder, tandborstning och mat-rutiner :)

2009-10-27 @ 22:40:01
URL: http://josefinz.blogg.se/
Postat av: Linnéa

fantastiskt fin:)

2009-10-27 @ 23:28:20
URL: http://linneaaz.blogg.se/
Postat av: paulina

hejsan allt bra ? :D

2009-10-27 @ 23:39:16
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: Theres

Vad fint! Tips, jag sprayade avtycken på mina barns fötter/händer i GULD, vart skitsnyggt!!

2009-10-28 @ 08:31:15
URL: http://theresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0