Tisdag

Vilda bebin sover och jag kikar på förlossningskliniken på fyran, men ska skriva lite nu i pausen.

I fredags skulle Mikael hem till Mathias och dricka öl med en massa andra gossar, så jag och Mos hade tjejkväll med Tina. Hon gick med oss och handlade (och hon tyckte också att det var långt till affären, det är inte bara jag som är slö!) vi stannade till vid lekparken en stund, tog en sväng till videoaffären och sen gick vi hem och lagade käk, vi gjorde lasagne som blev aningen misslyckad (hur är det möjligt? jag har inte misslyckats med en lasagne någonsin, men givetvis ska första gången inträffa när man ska bjuda "gäster").
Vi hade det SÅ mysigt! Tanken var att vi skulle titta på film och vi satte på en tjejrulle, men det blev noll fokus på filmen eftersom vi bara babblade och babblade. Man har en del att prata om med vänner som man spenderat livet med sedan man var tre år gammal:). Moa var SÅ duktig hela kvällen och inte alls grinig som hon brukar vara på kvällarna, och då nattade jag henne ändå inte förrän vid 21.

 


I lördags var jag i stan med min kära mor och fick shoppa loss rejält i födelsedagspresent! Mosan fick stanna hemma med Mikael, hon är inget bra shoppingsällskap... Det var grymt mycket folk i stan och till en början hittade jag ingenting- eller ingenting som passade i alla fall, jag stod i en LÅNG kö för att upptäcka att jeansen jag passade givetvis var för små, och det var största storleken som fanns kvar, jävla pygmeébyxor...
Men sen hittade jag inte mindre än FYRA nya tröjor! Långa, stickade och extremt höstmysiga, en vit, en svart, en mörkblå och en grå. Så nu är jag redo för ruskigt väder och myskvällar med tända ljus må ni tro. Jag ser verkligen fram emot vintern nu, Moas åkpåse är framme så nu sitter hon mjukt och varmt i vagnen, det blev svinkallt här i götet helt plötsligt.
Hur som helst, jättefina födelsedagströjor blev det, tack mor! Sen gick vi och käkade middag på en Indisk restaurang innan vi åkte hem, det gillar vi. Mat är till för att ätas och jag är till för att äta mat. Jävla diet, släng dig i väggen!

Idag har vi varit på Öppna Förskolan, det är därför lillfis sover vid den här olämpliga tiden. Moa var vild och galen och erhört lycklig när vi var där som vanligt, jösses vad hon leker med alla! Men Alex var inte där idag, så hon saknade nog honom.
Vid sångstunden blev hon som vanligt helt lyrisk och flippade ut totalt. Istället för att sitta snällt i mitt knä som dom andra bebisarna och barnen så hoppade hon iväg och satte sig i mitten av ringen och körde någon slags indiandans, en del mammor skrattade så att dom nästan grät. Sen var det "Björnen sover" och då fick Moa passande nog vara björnen eftersom att hon ändå befann sig i mitten, och sen fick alla barnen fånga henne. Och sen sjöng hon, herregud vad hon sjöng! Hon ylade bebisljud som överröstade allt annat och samtliga barn och föräldrar tystnade och tittade på henne, herregud vad mallig hon var!
Hon är helt fantastisk min lilla tjej. Helt fantastisk.

Kommentarer
Postat av: Josephine

Så söt din tjej är! Och jätte lik mikael tycker yay.

2009-10-14 @ 09:46:50
URL: http://thebraindeadgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0