Onsdag

Idag har det tamejfan regnat hela dagen! Det innebär en innesittardag för Moa och det är aldrig populärt, men vi har lyckats få tiden att flyta på i alla fall. I förmiddags städade jag (vilket knappt syns längre som vanligt...) och Moa gjorde ett starkt jobb med att motarbeta mig genom att attackera dammsugaren/smita in i badrummet/ösa mer och åter mer jord ur blomkrukan på golvet. Det är ett tufft jobb det här att vara hemmafru, den saken är säker. Man får sig åter igen en tankeställare och undrar HUR man kunde tycka att någon aktivitet var jobbig innan man fick barn om man jämför med nu.
Sen badades bebis och fick en lång och härlig tupplur, hon blir alltid helt däckad efter badet.

På eftermiddagen kom Veronika förbi en sväng, yay! Hon trotsade regnet och stormen och tog sig hit helskinnad. Jag fick bjuda på en ytterst fattig och ganska pinsam middag eftersom skafferierna ekade tomma. Moa var på sitt arga humör under matlagningen men åt med god aptit (vilket senare resulterade i en stor spya i mitt knä när hon stoppade i sig någon pappersbit i vanlig ordning).
Vi hade det i alla fall tokmysigt som vanligt, ingen slår mina flickor. Ingen!
Nu på kvällen lärde sig Moa att säga "Bojjen", det är bollen hon menar, hon har flängt omkring med sin rosa studsboll och tjutit "Bojjen"! som om det gällde liv eller död. Mammas duktiga lillfisa.

Imorgon är det fotografering på ÖF som gäller. Jag är inte alls laddad och väldigt osäker på fototiden, men om vi är där när dom öppnar så borde vi inte missa det. Moas outfit är i alla fall vald, nu får ni hållat tummarna att hon inte sliter av sig sitt hårband i panik.
På eftermiddagen är det vaccination, misstänker att det kan vara en fet kö men hoppas på det bästa. Tror att jag ska vänta tills Mikael kommer hem så får han köra oss, det ska bli lika pissigt väder imorgon som idag säger dom som vet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0