Fredag

Nu blir det snart Johan Falk här, film nummer fem! Så det blir att fatta sig kort.

Idag har vi haft en hemmadag, jag och Mosan- det har blivit rutin att knalla iväg till ÖF varje morgon men nu kände jag att det var trevligare att stanna hemma och gå ut och leka istället. SVINKALLT är det här i götet idag, och det snöade till och med- årets första snö, blir nästan lite rörd trots att jag avskyr snö, tänk vad fånig man blir när man fått barn.
Så vi lekte och gungade en lång stund, Mosan trotsade sitt förakt mot sand och härjade loss i sandlådan. Ett par vantar var det som krävdes, då slapp hon få äckelsanden på händerna. Blev helt ställd idag när hon vinglade omkring och undersökte huset under rutschkanan, shit vad stor hon ser ut! Inte alls någon bebis utan mer ett stort dagisbarn... Hua!
Sen kom Mikael hem och vi stack och handlade på ICA Blomman och tog sedan en sväng till Videoaffären och Babyproffsen. Jag passade på att tafsa på vagnar och tvingade Mosan att provsitta ett par stycken. Hon skrattade förnöjt när jag satte henne i en Bugaboo Cameleon, så hon vill tydligen ha ett lyxåk (det får hon inte...). Jag blev lite förtjust i en Brio Sing, men det får fan vara slut på vagnköp nu.
På väg hem blev det Burger King drive-in. Jag saboterar för Mikael som försöker vara nyttig nu, för han saboterade för mig när jag försökte mig på dieten. Inte mer än rätt.

Nu kallar Johan Falk! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0