Sötaste ni!

Vad glad jag blir när jag läser alla snälla kommentarer (ja, jag vet att jag tiggde till mig dem, hehe). Men det värmer helt klart! Så nu kan jag garantera att ni inte blir av med mig i första taget!

Dagen har gått helt sjukt fort. Tanken var att städa lägenheten men efter att ha skrubbat rent grillen som borde ha gjorts ren direkt efter grillningen i lördags(!) i 25 minuter så var jag helt matt, hittade inte den käcka stålborsten utan fick använda en fjuttig disksvamp så tröttnade jag på att städa. Moa hejade på och höll mig ännu mer sysselsatt genom att kasta ner leksaker som jag langade upp på brickan till hennes matstol där hon satt och inspekterade.
Vi provade 8-månadersmatburkarna idag och det gick åt skogen som väntat, det är stora bitar och hon är ytterst tandlös. Jag testade att äta den själv utan att tugga och jag förstår henne, det var inte så kul. Hela ärtor och grejer. Dagens middag för husets stora barn blev wokad lövbiff och grönsaker med ris. Sjukt gott, det har jag inte ätit på länge.

Nu har jag precis badat Moa som skvätte järnet och haft baby-spa. Klippte tå och fingernaglar vilket är så gott som omöjligt på en sprattlande bebis, man får vara snabb som fan och snabbhet är inte min starka sida trots mitt efternamn (hahaha, jag sa ju att nattsömnen var obefintlig). Sen blev det egenpåhittad babymassage med bodylotion för knattar,
Nu hoppas jag verkligen att damen sover skönt, hon släpper oroväckande många brakfisar då och då som gör att man misstänker gas i magen vilket aldrig är bra för en god natts sömn. Pust.

Jag filmade världens gulligaste film på nästan 2 minuter idag, där Moa står och gungar, sätter sig upp, pratar med kameran och sitter och studsar i sängen MEN av någon outsäglig anledning så förkortas den till 15 sek när jag laddar upp den på youtube så det måste vara något fel på filen. Så detta blev det enda jag kan bjuda er på (ljudet är helt fel ska tilläggas, så det kan ni strunta i).
Godnatt kära ni!

P.s Iris, jag har tappat bort länken till din blogg totalt, vill du skicka den igen? D.s


Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Angående 8-månaders burkarna. Jag blev också väldigt besviken att det var så stora bitar i dom. Albin gillade det inte alls. Han har 7 tänder nu och det spelade ingen roll,för bitarna var så stor så han spottade ut dom. Dom är ju alldeles för svåra att tugga :/



Hoppas allt är bra med er? :) KRAM!

2009-05-05 @ 22:24:35
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Iris

Hej hej :) Bara att klicka så kommer du dit, och eftersom du är registrerad (har ju inte en öppen blogg) så är det bara att du skriver ditt lösen. Kram!



P.S Så söt Moa är i filmen.. riktigt busig verkar hon :P

2009-05-06 @ 19:17:02
URL: http://iris.vuorenmaa.se
Postat av: FrökenM

Ja du måste fortsätta blogga, det är ju så kul att läsa! Vad söt hon är i filmen Moa, lillskrutt! Ha det så bra! KRAM

2009-05-07 @ 09:21:26
URL: http://www.skralte.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0