Söndag

Nu sitter krypbebisen utan blöja på golvet, skulle tippa på att det tar ungefär 2 minuter innan hon kissar någonstans, har slängt ut två stora badlakan men hon stannar sällan på samma ställe... Hon har fått sitt livs första blöjutslag, hon har inte varit det minsta röd i rumpen innan. Så nu ska här luftas!

Var hos min mor fredag till lördag med Moa. Mikael hade killkväll och jag var vänlig nog att lämna lägenheten, det känns inte som om fylledrägg hade varit speciellt givande för varken mig eller das bebis.
Hos mamma fick Moa gunga, vi gick en promenad på en mil (fy fan, Moa somnade dessutom inte förrän vi var 20 minuter hemifrån) och jag åt en ljuvlig grillad middag, eftersom jag är ett känt matvrak fick jag två gigantiska köttbitar- som satt där dem skulle. Moa sovvägrade lite lätt hela dagen, tror att hon fick ihop sissådär 40 minuter ynka sömn allt som allt så hon var sjukt trött på kvällen och bröt ihop totalt när hundarna skällde på henne, har aldrig sett stackarn så skräckslagen!
Vår resespjälsäng brakade ihop också, man fäller upp den genom att trycka alla sidorna uppåt med ett klick men inte den här gången, det kom inget klick och sidorna ville inte resa sig, sängen såg ut som en sorglig hög med pinnar och nättyg, förstår verkligen inte problemet, enda lösningen är att jag lyckats knäcka av varende låsmekanism sist jag fällde ihop den, inte visste jag att jag var så skrämmande stark. Det bidde ingen säng hur som helst utan Moa fick sova på en madrass på golvet och där trivdes hon faktiskt, sa inte ett pip på hela natten till min stora lycka.
Hon var löjligt förtjust i sin nya gunga på altanen och fnissade för fullt hela tiden, att den hade en tuta framtill gjorde det hela givetvis ännu roligare. Fistroll!



Moa är skrattretande skraj för mammas gubbe Lars, som är typ den snällaste i världen. Så länge han håller sig på avstånd är det lugnt men om han kom för nära stirrade hon skrämt och när hon helt plötsligt råkade krypa fram till honom under altanbordet (stackars hade byggt en koja för att vara snäll) tjöt hon som en räv när hon insåg att han var typ en centimeter framför henne. Det är någonting med henne och män helt klart, hon är väldigt avvaktande om dem inte pratar bebisspråk och gullar hela tiden, jag och Mikael har sagt att vi hoppas att det håller i sig även i tonåren, haha.
Jag och mamma tittade på Psycho på kvällen vilket var något slitsamt då min kära mor somnade hela tiden så att jag fick berätta vad som hänt varje gång hon vaknade igen. Insåg att jag glömde berätta tvisten i slutet för då somnade hon på allvar...

Igår handlade vi på Willys på vägen hem- man får passa på när man har tillgång till en bil! Och dessutom stannade vi till vid en barnklädesaffär i Kungsbacka då snälla mormor köpte en ny Molo-bodysuit (SO FUCKING CUTE!) till sitt kära barnbarn och dessutom en jättefin knallrosa solhatt med UV-skydd och en liten flärp som hänger ner och skyddar nacken. Molodressen har precis det fina mönstret som jag velat ha så länge:


Kvällen spenderade med fadern (även kallad bakismonstret) och vi tittade på två filmer och Robinson och åt hemmagjorde hamburgare. Hade gärna gått in på mer detaljer men nu börjar den nakna bebisen flippa upp golvet och ska klättra på soffbordet konstant så jag hinner inte delge mer.

Hoppas alla haft en härlig helg!

Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Åh, fin Molo-bodysuit!



Albin älskar också att gunga sån där gunga :)



Angående rädslan, så är hon säkert inne i den perioden nu. Albin kom in i den vid 7 månaders ålder, han var rädd för vissa karlar. Han blev helt hysterisk ibland och grät. Då är det tur att man som mamma är med och kan rädda dom :)



Kram!

2009-05-24 @ 10:12:09
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Karin (Albins mamma)

Ja gosse, det är otroligt.. Jag hoppas jag med ska du veta :)

Ja precis, fast många får den senare, runt 9 månaders ålder, så jag blev chockad när Albin var sån så tidigt :) Men det kanske är så, att Moa är en blyg liten tjej. Men det går nog över isåfall, hon blir nog social lik sin mamma :)



Kram!

2009-05-24 @ 12:28:10
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0