Paus i kaoset:)

Nu ligger strutten och sover i vår säng, hon vrålade från spjälsängen efter en på tok för kort eftermiddagslur så vi la oss i sängen och efter bara lite kill på ryggen som somnade hon om, fan vad skönt! Hehe. Tycker att det är lite läskigt när hon ligger där själv med tanke på att hon kan krypa rakt ner i backen när hon vaknar så dörren är öppen så att vi kan spana in på henne.

Natten var rätt hemsk. Vaknade helt yr i bollen runt midnatt första gången av att Moa skrek, jag var helt svettig och förvirrad och stapplade upp och förstod inte vad jag såg, Mikael hade plockat upp Moa och stod och vaggade henne men i mörkret såg jag bara hennes vita pyjamas och inte honom och fattade ingenting. Satte mig och glodde på sängkanten tills hon somnade om igen- vet inte varför.
Sen vaknades det om och om igen så Moa fick sova hos mig istället, var för trött för att orka krångla. Hon väckte mig det härliga klockslaget 5.40 och ville gå upp, så upp gick vi. Moa pigg som en lärka också ja, helt i zombietillstånd. Vid åttatiden somnade vi i alla fall om och sov tills en viss Mikael ringde och väckte mig och meddelade att han, hans far och bror var på väg hem till oss för att äta lunch, så då blev det att hoppa upp igen. Fast jag var rätt pigg efter min 20-minuters powernap som tur var (ja, pigg är väl fel ord, men jag var PIGGARE).

Efter att herrarna begav sig så käkade jag och tösabiten lunch, jag åt köttfärsgrattäng med pasta och spenat (fan vad jag gillar spenat, det är min nya grej tror jag) och Moa åt den äckligaste barnmatsburken som finns med pasta och broccoli- men hon gillar den galet nog.
Sen begav vi oss på en promenad, handlade på ICA och Moa flirtade med två kassörskor. Jag fick med mig en tung påse mat och upptäckte till min förfäran att korgen under vagnen var helt proppfull med diverse filtar och leksaker så det blev till att bära, jag har knappt burit en påse sedan innan jag blev gravid. Det var tungt.
Köpte snus i videobutiken och hann även med en sväng till bageriet trots sur bebis som inte var så sugen på att sitta i vagnen längre, trots att hon fick leka med en burk couscous. Inne på bageriet satt två mammor med varsin bebis (jag känner mig alltid synnerligen mobbad och utanför när man möter diverse mamma-maffior). Moa spanade in bebisarna och tjöt glatt, sen såg hon arg ut och började gråta efter att ha spanat i dem ett tag, kanske fick hon flashbacks från när kusin Julia stal hennes leksaker på bröllopet sist. Känns skönt att hon blev arg av att se andra bebisar, då slipper jag ha dåligt samvete över att vi inte går till öppna förskolan, hehe. 

I övrigt fortsätter damen att gå bärsärkargång här hemma, INGA leksaker är roliga längre, det enda som är roligt är detta neverending-klättrandet på möblerna. Jag kommer helt klart att få dålig rygg av allt jagande och bortlyftande. Men hon har lärt sig att vinka i alla fall, det är så gulligt att det räddar henne från total mammafrustration.

 

Kommentarer
Postat av: Karin (Albins mamma)

Åh så söt! Visst är det roligt och gulligt när dom vinkar? :)

2009-05-27 @ 17:18:16
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Karin (Albins mamma)

Haha ja visst va? :) Jaa, det är jättesynd. Tänk vad vi skulle kunna umgås annars. Vi båda verkar ju ha ett väldigt bestämt barn, som sover lite och är rörlig, så dom skulle nog passa utmärkt för varanda ;)

Albin vinkar även på beställning, inte alltid men ofta...

2009-05-27 @ 19:52:32
URL: http://albinsmoder.blogg.se/
Postat av: Mamma Russin

hej hej..

hittade hit via Karins blogg..

vilken söt tjej du har.. ett litet hårtroll som min stina..:)



kommer igen..kram

2009-05-27 @ 20:27:13
URL: http://enburkrussin.blogspot.com
Postat av: Iris

Hihi.. det är så gulligt när de vinkar. Här vinkas och klappas det hela dagarna OCH klättras på möbler.. och så de där dörrarna som är så roliga :D Kram kram!!

2009-05-27 @ 20:59:11
URL: http://iris.vuorenmaa.se
Postat av: Jenny

Maja har också börjat vinka, så himla gulligt! Speciellt när hon kryper iväg en bit och sen vänder sig och vinkar. Då smälter detta mamma-hjärtat iaf! Vilken söt liten fläta Moa har förresten!

2009-05-28 @ 09:16:09
URL: http://majaochjag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0