Grattis på mors dag till mig!

I dag är mitt livs första dag som mor och med andra ord är det min dag i dag!
Min lilla godbit har firat mig genom att sova snällt hela natten, äta snällt hela dagen (trots att hon fick 8-månköttfärssås med stooora spagettibitar i), myst med mig på gräsmattan och som vanligt varit helt underbar.
Min stora godbit har firat mig genom att ge mig sovmorgon, fixat frukost och bakat brownies (jag fick hjälpa till liiite med måtten bara, annars har jag bara latat mig). Nu har de bägge sovit ihoprullade i min säng i nästan en timme och jag har skjutsat in en ugnsform med kassler och klyftpotatis som kommer att vara färdig lagom tills la familia vaknar. Har öppnat sovrumsdörren ett par gånger och kikat på dem, helt utslagna av värmen stackarna- än så länge är det bara jag som uppskattar att lapa sol i det här hushållet, väldigt bekvämt då jag kan sitta i solen på en egen filt medan dem får brottas i skuggan på en annan filt.
Här är ett par mysiga bilder med en osminkad (som vanligt) men glad mamma:





Och igår var vi och grillade med hela släkten på herrns sida i Kungsbacka, jösses vad varmt det är ute!
Det var glassande i solen, hysteriskt god mat, söta barn (massor av barn!) och hur trevligt som helst. Vi firade Mikaels mamma som fyllde år i fredags (grattis svärmor!) och dem slog verkligen på stort med maten, tillsammans åt vi 4 kilo kött och 3 kilo potatis.
Moa var så sjukt duktigt hela dagen trots att det var varmt för henne och massor med folk som stojade och ville hålla, vi har världens mysigaste bebis. Lille kusin Lukas hade lärt sig att gå nu och vinglade fram så duktigt, han fick verkligen fart när han fick syn på något han verkligen ville ha. Oj vad jag hoppas att Moa också väntar med att gå till ettårsdagen i alla fall, men det lär hon nog inte göra. Hon ställer sig ju upp hela tiden och sprang över golvet när hon höll i gåstolen härromdagen- måste skaffa en lära-gåstol för det kommer helt klart att uppskattas.
Jag brände mig faktiskt lite och det hör ju inte till vanligheterna så solen måste varit jättestark igår. Drack en öl också- kanske godaste ölen någonsin i hettan. Det var hur skönt som helst så vi åkte inte hem förrän kl 18, Moa var jättetrött efter dagens bravader och somnade snällt på kvällen. Hon sov faktiskt en stund i trädgården i vagnen efter maten hemma hos Josefine också, och vaknade inte ens av att alla andra bara sprang runt och stojade, hon var så trött så trött. Jesus vad underbar hon är, min lilla tösabeta.

     

Kommentarer
Postat av: Sandra

Myyyysiga bilder! :)

2009-05-31 @ 19:41:40
URL: http://skumling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0