Awesome weekend

Nu börjar långhelgen gå mot sitt slut- det är något vansinnigt deprimerande med söndagar. Jag kan fortfarande inte acceptera att det är lååångt kvar till nästa helg varje söndag trots 21 år i livet och därmed många söndagar.

Helgen har varit kanonmysig, helt klart.
I fredags stack jag iväg till Frölunda på morgonen med uppdraget att hämta ut nya p-piller. Köpte faktiskt även en barnsolkräm på Apoteket, jag vet att barn under ett år inte ska använda solkräm men det känns faktiskt mindre riskabelt med lite kräm än att hon bränner sig- för det verkar faktiskt helt omöjligt att inte ha ungen i solen NÅGONSIN. Svindyr var den i alla fall, fick betala runt 180 spänn för en liten flaska. Kom till och med ihåg att köpa nya D-droppar till Moa med, dem har slutat med A-vitaminen nu.
Sen fick Moa en supergullig klänning från Lindex som jag suktat efter länge nu, ett par leggings, trosor och nya strumpor. Det känns som om man inte ens hinner köpa nya bebisstrumpor innan dem är borta, tvättmaskinen slukar dem hela.
Lite bilder på lillskrutts saker:
  
Hon var helt löjligt söt i klänningen, längtar tills den ska premiäranvändas!
Sen kilade jag iväg till Åhlens och köpte en keps till Moa och hårfärg till mig själv, nu ska det fula blonda håret bort! Har ju bränt så mycket pengar hos frissan på att få det ljust och jag är fortfarande inte nöjd så nu ger jag fanimej upp, jag ska vara brunett helt enkelt. Köpte nyansen blackbrown och tydligen ska mitt hår skina som en 10 karats diamant med den färgen, det ska bli spännande!
Sen kom jag hem och vi hade det mysigt nere på gräsmattan, dock var det på tok för kallt för att sitta ute, i alla fall utan tjocka kläder och då kan det ju kvitta om man ändå inte får någon solbränna, haha. På kvällen grillade vi Entrecoté som var underbart gott. Moa vägrade sova och kom inte i säng förrän halv 23 och vi gick och la oss utmattade strax därefter.
Moa har nu lärt sig att sätta sig upp helt själv, det ser skithäftigt ut. Hon ställer sig i krypställning och gör några häftiga moves, sen sjunker hon ner på knä, landar på rumpan och sätter sig. Så nu sitter hon och spanar på oss över spjälskyddet i sängen på morgonen, man blir vansinnigt full i skratt!
Dessutom kryptränar hon i sömnen, har hittat henne halvt sovande på alla fyra flera gånger nu, inatt låg hon längst ner i fotänden på sängen på alla fyra under täcket och jag blev helt skräckslagen när jag inte såg henne i sängen i mörkret, trodde först att hon ramlat ur sängen på något oförklarligt sätt men hon låg minsann och lurade där under:) Stora tjejen!

Igår var vi uppe tidigt och åkte in till stan för att ta tåget till Hindås och hälsa på Mikaels storebror med familj. Resan gick skitsmidigt med sovande bebis och när vi kom fram gick vi givetvis vilse, men det gjorde inget för det är så grymt vackert i omgivningarna där runt sjön och i skogen.
Till slut hittade vi rätt i alla fall busade med killkusinerna. Lukas somnade precis när vi kom men Sebbe var vaken och lekte på altanen där vi satt, han var så grymt gullig med Moa och klappade henne och hämtade leksaker till henne och när hon låg på golvet och lekte sprang han iväg och hämtade en filt som han rullade in henne i:) Moa var väl inte så sugen på att sova just då men hon blev inte arg i alla fall utan tittade bara förvånat omkring sig.
Sen fikades det och jag och Jessica hade tjejsnack för oss medan grabbarna gick runt och inspekterade husbygget (dem håller på att bygga ut). Jag vill också ha en altan med en stor grill och en trädgård där mina barn kan springa och leka! Buhuuu. Och Moa ska få en till liten kusin i november! Jessica är nygravid och var lite illamående, stackarn. Fast lite illamående kan man ju leva med för en till liten klimp. Ska bli spännande att se om dem får en pojke till, tredje gången gillt sådär eller om det kommer en lillasyster. Jag satsar på tjej, men jag brukar ju ha fel, haha.
Sen fick Moa gunga i Lukas gunga med en tuta som hon glatt tutade och snuttade på. Skrämmande att tänka på alla bakterier hon får i sig när hon äter på precis allt... Sebbe ställde upp som bebisgungare och gungade Moa så fint, så fint.
Vi var hemma här igen runt 18 på kvällen och beställde pizza samt tittade en ganska mysig medeltidsfilm med Scarlett (fan vad hon är överskattad egentligen, eller är det bara jag som inte ser det snygga?).

Natten har varit underbar, håller tummarna för att det håller i sig. En kanonhelgen har vi haft i alla fall!
Nu ska jag passa på att färga håret medan lilla barnet sover sött.

Kommentarer
Postat av: Theres

Har du färgat håret än?

Nyfiken på resultat! SJälc blir jag långhårig nu, har fått hårförlänmging av syrran som hon ska sättapå mig förhoppningsvis i kväll! weee

2009-05-05 @ 18:59:21
URL: http://theresh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0