Skogsfamiljerna!

Sitter med spetsade öron och lyssnar efter eventuella vrål från sovrummet, Moa somnade som vanligt vid 21 men har skrikit efter nappis ett par gånger. Och jag vet varför, hon rullar över på rygg hela tiden. Detta rullande alltså! Hon har rullat som en besatt nu senaste veckan, det ser skitkul ut när man lägger henne på golvet och hon rullar och rullar och rullar i ett helt galet tempo. Hon hinner knappt ta sig från mage till rygg innan hon är tillbaka på mage igen, och jag kryper efter hönsmamma som jag är med hjärtat i halsgropen och försöker se till att hon inte bankar huvudet i golvet mitt i alla galna kast. Det kommer att HEMSKT när hon ska börja gå, VARFÖR kan hon inte vara som jag var som bebis som aldrig förflyttade sig någonstans?
Dessutom är skötbordet farligt nu, innan har hon legat snällt och lekt med fötterna men nu ska hon försöka rulla där med, så nu är det slut på tiden då hon kunde ligga kvar där medan jag kissade, har ju visserligen full uppsikt över henne men har ingen lust att behöva kasta mig upp från toalettholken om hon skulle få för sig att rulla iväg. Ack, ack det går alldeles för fort...

Idag har vi varit iväg och handlat. Lämnade först tillbaka våra FEM DAR FÖRSENADE hyrfilmer i videobutiken, vi var jättenervösa över att vi skulle få skäll (två vuxna, mogna människor) och hade nog övervägt att aldrig våga gå dit igen om det inte vore för att vi är stammisar och älskar film. Femtio ynka spänn fick vi böta och inte nog med det, jag fick leka lite med tre cockerspanielhundar bakom disken, dem brukar stå där och spana ibland och ser löjligt gulliga ut, en svart, en brun och en gulvit, och nu fick jag äntligen kramas med dem. Lite roliga personlighetsskiftningar tror jag, först var det "åh heeej, heeej gossevoffsen" och sen ett brutalt "FYYYYYY"-vrål när en stackars spaniel ville nosa på barnvagnen. Som tur var hade hundägaren gått iväg precis då.
I alla fall så blev det en promenad och sen begav vi oss till leksaksaffären, har inget minne av när jag var i en leksaksaffär sist, jag hade glömt magin.
Höll på att bryta ihop totalt när jag sprang på inte mindre än mina FAVORITLEKSAKER som liten, SKOGSFAMILJERNA!
Hur kunde jag glömma dem? Hur kan man glömma något så ljuvligt? Hade inte Mikael varit med och jag varit aningen tätare hade jag genast köpt en familj till Moa. Har aldrig känt ett sånt köpbehov på år och dag, jag får huvudvärk bara av att tänka på det.

Sofia Quick presents for you bloggreaders:

THE COTTON-TAIL FAMILY


THE BRAMBLE FAMILY


THE TIMBERTOP FAMILY


THE FURBANKS FAMILY


Jag tror inte att ni förstår hur vansinnigt nostalgisk jag blir! Det är ju helt fantastiskt att skogsfamiljerna dyker upp såhär igen när jag har en liten tös som behöver dem! Fast frågan är om jag behöver dem mer, för jag blir lite skärrad när jag tänker på att hon kanske kommer slita av huvuden eller göra annat hemskt. Det kan vara såna där "fina leksaker" som man bara får leka med ibland under uppsyn av vuxen.
Hur som helst så köpte vi presenter till småkusinerna, en boll till Lukas och en piratdräkt till Sebbe. Sen blev det en sväng in på Lindex där jag köpte en fin rosa velourklänning till helgens födelsedagsbarn Emilia. Vi har fixat i ordning en cd med lite blandad hemsk småflicke-pop också.
På Hemköp fick jag den hemska nyheten att Libers skötbordsunderlägg inte längre finns i sortimentet, jag HOPPAS att det bara gäller just Hemköp och dem inte slutat säljas för med en bebis som kissar 15 gånger om dagen på skötbordet så BEHÖVS det underlägg för att inte vartenda litet plagg ska bli nedkissat, jag kan ju inte klä av stackaren naken varje gång det ska bytas blöja.

Kommentarer
Postat av: Emmi

Jag kommer också ihåg dem:) Hade inga själv, men en tjej som jag bodde granne med när jag bodde i Fjärås hade såna. Tänk då på att jag flyttade ifrån fjärås innan jag ens hade fyllt fyra. De har bestämt gjort ett ganska starkt intryck ändå:) Men jag tror inte att jag har tänkt på dem en enda gång sedan dess, men nu när du skrev om det, då kom det tillbaka till mig. De var väl lite "sammetsaktiga"? Eller det är svårt att förklara... Du kanske fattar? Puss

2009-03-06 @ 00:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0