Onsdag

Ännu mer dålig uppdatering jag vet- men min bebis gillar som sagt inte att sova speciellt mycket på dagarna.

I dag har vi varit och kikat i affärer, insåg precis att INGET köpes vilket var lustigt med tanke på mitt suktande efter mängder av saker. Bland annat har jag hittat vårens skor! Har insett att efter ha varit rund som en flodhäst i nio månader+övernervös halvsunkig nybliven mamma i sex månader så är det nu dags att återvända till min forna personlighet, HÖGA KLACKAR-Sofia. Men det blir en mild variant med platå/kil-klack så att jag inte blir alltför ostabil när jag ska kånka barn och vagnar. Provade och de satt som gjutet på min ljuva fot:



Provade lite jackor på HM också, hittade ingen höjdare men är rätt säker på att jag vill ha en kort variant i år. Garvade åt Mikael som provade diverse kepsar och mössor och hitta en MASSA fint på HM till Moa- rätt överraskande, jag brukar hålla mig till Lindex. Hittar underligt nog inget av alla söta sommarplagg jag såg i affären på hemsidan nu... Galet söta solklänningar och bodys i småblommigt och med puffärmar och spets.
Men dessa söta skor fanns det i alla fall bild på, och det finns en matchande solhatt till! Puttinutt!



Sen tog vi en lååång sväng inne på Åhlens som för mig är en väldigt underskattad affär, herregud det är ju som ett miniköpcentrum inuti köpcentrumet, det finns ju allt! Sprang förbi sminkavdelningen för jag är i ett sjukt AKUT behov av smink och har inte pengar till det, så jag vill inte bli läskad.
Jag kastade mig över påskpyntet på inredningsavdelningen såklart och förälskade mig i en guldmålad skulptur av en hare... Jag har en jävligt tacky sida som kommer fram när jag ser något som glänser eller glittrar, jag vill bara kasta mig fram och smeka härligheterna. Det är inte alla som stulit en glittrande julgranskula på krogen och blivit förvånad men glad då hon hittat den i byxfickan dagen efter (den var i hårdplast tack och lov). Jag var lite tjuvaktig under mina alkoholiserade dagar, men kan trösta mig med att det finns dem som är värre, ett ex till mig snodde alltid askfat när man var ute och smugglade hem- nykter. Ööööh...
Hur som helst var det en trevlig shoppningtur utan shopping, jag började nästan grina när jag såg "7th heaven- Säsong 5"-boxen och inte fick köpa med mig den. Moa vägrade först somna trots flera varv runt torget utomhus innan vi gick in, men sen slockade hon inne på Polarn och Pyret lustigt nog (hon brukar aaaaldrig somna inomhus i vagnen) och sen sov hon i över en timme medan vi spanade, trötta bäsen. Fick förresten TVÅ positiva överraskningar på bussen idag, det satt en gubbe med en sån där väska med hjul som gamlingar har vid barnvagnsplatsen och han bara flög upp när han såg mig för att sätta sig någon annanstans, trots att jag propsade på att han skulle sitta kvar- det var fullt tillräckligt med plats för både han och vagnen, söta gubbe! Tackade hjärtligt. Och på vägen hem var det en annan mustachklädd män i rock som satt och vinkade till Moa hela vägen, dessvärre förstod hon inte grejen och var ohyfsad och vinkade inte tillbaka, haha.

Moa, mitt lilla mos. Hon är sjövild och gör mig helt utmattad dagarna i ända, och gud så go hon är! Men stackars vår stereo- femtioelva gånger om dagen rullar hon dit i gåstolen och pillar och trycker på knappar, hon har lärt sig vart man öppnar cd-facket och tycker att det är skitkul när den öppnar sig och åker in igen när man petar på den(eller sliter, snarare). Och sitter hon i gåstolen och man pysslar med något i köket och ropar på henne så rullar hon alltid dit och placerar sig vid tröskeln till hallen och spanar in i köket. Min smarta tjej.
Nu sitter hon riktigt bra också, vågar inte lämna henne själv på golvet men hon trillar ytterst sällan och kan sitta och banka med skallror i en halvtimme helt orubblig (ja, eller orubblig är väl fel ord, men för att vara en liten bebis är hon väldigt stabil).

Och vet ni vad? Satt idag och funderade på att byta till blogspot.se istället för att min blogg är så sjukt ful. Och då kommer en räddande ängel från ingenstans och erbjuder sig helt frivilligt att fixa min design- själv har jag inte en susning. Så snart kommer ni få se på andra bullar! 

UPPDATERING: DET BLEV NÅGOT SKUMT MED BILDERNA HÄR ÖVER, AV NÅGON UNDERLIGT ANLEDNING VILL DEM INTE VISAS, GÖR ETT NYTT FÖRSÖK SENARE.

Kommentarer
Postat av: Ida ♥

skitsnygg design!! :)

2009-03-11 @ 23:26:32
URL: http://fixit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0