Måndag

I dag har jag varit i stan och fikat med min käraste Veronika (ja, bebisen var också med förstås). Egentligen var det en lunch inplanerad men NÅGON har inte hajat att det är sommartid än och sov till 13 istället för max 12 som var planen så jag fick vackert vänta tills lilla törnrosa vaknat och ätit en burk rödspätta innan vi kunde ge oss i väg, så det fick bli en eftermiddagsfika istället.
Fiken vid Avenyn var fulla så vi begav oss till Fröken Olsson istället så det blev en välbehövd promenad på köpet. Moa fick sitta i en mystisk matstol som var för stor för henne och hon var som vanligt vild och galen. Vart har min bebis som bara ville mysa i knäet tagit vägen? Nu blir hon så sjuk rastlös direkt om hon inte får kräla fritt. Hur som helst var det som alltid myspys att träffa Veronika, är sur över att jag glömde kameran hemma, den sitter som klistrad i handen i stort sett jämt.
I dag har jag blivit småchockad och belåten av medmänskligheten för en gångs skull, och dessutom av tonårsherrar. På bussen på väg in till stan var det en kille som högg tag i framhjulet på vagnen medan jag höll på att backa av, blev helt förskräckt och undrade såklart vad han gjorde med min vagn. Sen förstod jag av hans stolta leende att han faktiskt försökte hjälpa mig av (att bussen var låg och jag redan hade rullat ut halva vagnen är en annan femma, det är tanke som räknas). Och på bussen på väg hem kommer en annan kille och sätter fart mot vagnplatsen just när jag kliver på och parkerar, först tänkte jag "nej nu jävlar, ska han sätta sig där trots att han ser att jag kommer?" men den stackars pojken gick dit och fällde upp säten som var neddragna för att jag skulle få bättre plats! GULLUNGE! Där ser man, man är inte omringad av totala idioter ändå. Han fick ett tack och mitt största, strålande leende.

Förresten så har jag blivit bjuden på mitt första partaj på EVIGHETER, det är Veronika som äntligen pluggat klart och ska ha examensfirande i ett festvåning mitt i stan.Det är inte förrän i juni men jag är redan eld och lågor. Det får nog dock bli mjukpartande för min del, är helt enkelt för ovan vid tillställningar där det bjuds alkohol, känner inte för att göra bort mig första gången jag går ut på år och dar. Ja, det är faktiskt snart två år sedan jag festade ordentligt.
Klädseln anges som "Fancy and Fabulous", fan att jag glömde fråga vad som menas med det. Är det uppklätt eller VÄLDIGT uppklätt? Det är hur som helst ett bra tillfälle att köpa en skitsnygg klänning.

Både Mikael och Moa sover och det borde jag väl också göra, har en bultande huvudvärk och en lömsk mensvärk som inte slagit till riktigt än, men det vet jag att den kommer att göra. Om man bortser från barnet så måste avsaknaden av mens vara det bästa med att vara gravid, höhö. Idag bölade jag igen när Rachel födde barn i Vänner, fast jag sett det avsnittet säkert fyra gånger. Jag längtar tills jag får göra om det där, fast nästa gång vill jag också vara vid medvetande och inte helt snöfull på lustgas. Jag varken grät eller skrattade när hon kom ut utan koncentrerade mig bara på att försöka hålla armen stilla så att jag inte tappade henne.
Som tur är har jag fått många, många tillfällen att böla över det lilla underverket sen dess, men nästa gång vill jag verkligen fånga ögonblicket och äta smörgås med god aptit efteråt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

i ett festvåning mitt i stan.

fin grammatik där ;)

2009-03-31 @ 15:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0