Lördag

Fan vilket nice väder det är! Tog en långpromenad i dag också och Moa slapp sin varma overall som blivit för liten trots att det är storlek 74...). Hon fick ha på sig sin fula ekorrjacka som gammelfarmor köpt+ tossor och mössa förstås och var väldigt nöjd. I morgon ska vi iväg och handla lite och då tänkte jag köpa en RIKTIG jacka till henne. Frågan är VILKEN JACKA bara, alla i affärerna verkar löjligt tunna, och det är ju inte sommartemperatur ute än direkt, visst kan man ha tjocka kläder under men det blir ett jävla meck och då kan man lika gärna fortsätta med overall ett tag till.
Och JAG om någon skulle också behöva en ny jacka, det finns inte en jävla chans i helvtet att jag går med min jävla slitna trenchcoat som har tappat typ tre knappar i år igen. Till och med min regnjacka ser snyggare ut.

Oj, jag sparade inlägget för ett antal timmar sedan och kom inte ihåg det förrän nu.
Kvällen har spenderats framför teven för en gång skull (ja, jag är faktiskt seriös- vi kollar ytterst sällan på teve), det blidde "Sveriges smartaste barn", "Robinson" och det där nya programmet där deltagarna hypnotiseras på trean. Dem smarta barnen är fan helt fenomenala, jag klarade varje fråga i först omgången till min stora glädje, vilken vansinnig förnedring det vore annars! Men sen fick ungarna snabbfrågor och vi satt bara och stammade här i soffan och hann inte med alls medan dem håvade in rätta svar på löpande band.
"Robinson" har jag alltid tyckt är underhållande så det var kul att det börjat igen. Fy fan vad jag aldrig hade satt mig i den sitsen! Kan inte tänka mig något vidrigare än att vada omkring i smuts och lera bland kryp och giftiga djur och inte ha tillgång till mat, dusch eller ens en toalett. Enda sen jag var liten har jag HATAT att vara smutsig, får panik av minsta sandkornet under nageln. Så NEJ TACK, fy fan. För att inte tala om de fysiska tävlingarna, hade struntat i det totalt och gått hem direkt. I dag stod dem på den legendariska "plankan" och jag tror inte ens att jag hade lyckats klättra upp på plankan- än mindre stå kvar.
Vi testade en nyöppnad pizzeria idag, och åt så att vi mådde illa. Mår faktiskt fortfarande illa, trots att vi har varsin halv pizza kvar i kylen. Tror att det var något lurt. Men mättande, det var det.

Moa äter som en liten varg varje dag utan undantag. Hon äter oss ur huset helt klart, det lilla matvraket. Men jag hade inte förväntat mig något annat med tanke på att hon är vårt barn och vi är obesegrade frossare.
Så jävla go är hon, vår lilla guldklimp. Skriver mer i morgon, för nu ska här sovas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0