Kalejs

I dag har vi varit på femårskalas, det är fina tillställningar minsann. Åt marängsviss (hoppas verkligen att det stavas så nu, så jag slipper känna mig som en helidiot) och det har jag inte ätit på år och dar, LJUVLIGT! Fick verkligen använda all min självbehärskning för att inte ta mer femton gånger och slicka skålen.
Nu ska ni få höra hur jävla slöa vi var idag... Eller VI är fel ord, MIKAEL snarare. Tanken var att vi skulle åka kommunalt till Kungsbacka härifrån vilket är en bit men helt överkomligt, herregud jag pendlade ju till jobbet den vägen varje morgon och kväll förr. Men herrn i huset var inte så sugen på att kliva upp i tid i morse och brölade bara "vi tar en taxi" och drog täcket över huvudet när jag försökte väcka honom femtioelva gångar. Placerade till och med Moa på hans bröstkorg så att hon låg där och brummade och sparkades men utan resultat. Trodde först att han pratade i sömnen men icke, vi tog en taxi till kalaset både dit och hem. Hur långt kan det var härifrån? 4 mil kanske? Hur som helst så blev det dyrt- men väl värt pengarna enligt honom. Hans hat mot bussar är enormt, och jag klagar ju inte direkt. Moa var nöjd också över sina första taxiresor, somnade sött.

Det var som förväntat vrålkul att se Moa leka med sin bebiskusin som är bara sju veckor äldre. Men nu hade Julia dragit ifrån rejält i storlek och kändes mycket större och framförallt mer stabil. Det lektes i alla fall på filten, och det slets leksaker ur händer hej vilt, Moa tyckte att det var skitintressant att pilla på Julia och jag fick fånga henne flera gånger när hon kastade sig framåt med sina sylvassa naglar mot Julias stackars bebisansikte.
Moa var lite blyg i övrigt, kan inte klandra henne över att hon blir lite förskräckt av alla dessa människor och barn. Hon bröt ihop totalt när hon satt hos farmor och Mikaels systers sambo stack fram huvudet och sa hej, haha. Fast när vi fikade satt hon i farfars knä och var helt iskall, hon verkar väldigt förtjust i honom- sist han var här en snabbis skrattade hon massor och tutade förtjust på tutan på gåstolen. 
Det var jättekul att träffa alla andra små kusiner också, och födelsedagsbarnet blev väldigt glad över sin klänning (vilket förvånade mig eftersom barn inte brukar vara så förtjust i mjuka paket...).
Här kommer lite bilder:








Sen åkte vi hem och tryckte i oss varsin fet semla och varsin ännu fetare pizza. Jag tog en capriccosa med vitlökssås idag för jag kände mig lite härligt nostalgisk sådär. Har kikat på en brittisk gangsterfilm också, som ärligt talat sög (förlåt älskling, men det gjorde den).
Nu ska jag snart sova för jag är SKITTRÖTT:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0