Tisdag

Nu har Moa somnat till James Blunt igen, FAN vad nöjd man blir när man kommer på såna här käcka sätt att få vardagen att bli enklare- bara att sitta och sjunga en stund och sen sover hon. Fantastiskt. Och med min sångröst också, jag låter som en klämd ko (och det kan ingen som hört mig sjunga förneka, Veronika skulle förmodligen försöka men hon ljuger ju inte särskilt bra och skulle genast genomskådas).

Vi fick sålt vagnen igår på tradera, fan vad skönt med lite extrapengar! Vi hade satt 2000 spänn som lägsta belopp (reservationspris) och den blev såld för 2521 kronor så det kan man vara väldigt nöjd med, vi betalade ju trots allt inte ens 4000 kronor för den när den var ny.
Jag blev väldigt skrämd när jag upptäckte att köparen bodde i Skellefteå... Jag har inte en susning om hur man skickar en vagn över hela landet på bästa sätt och även om det var köparen som skulle betala frakten så kändes det inte lockande med att fixa kartonger och skit (för vi har givetvis slängt lådorna som vagnen levererades i). MEN det visar sig att Skellefteåtjejens sambo skulle till Göteborg på fredag så han hämtar upp den här och betalar kontant, yay!
Så nu ska jag snart släpa upp vagnen hit och in i duschen och spola rent hjulen, för övrigt är den i toppskick, vi har ju nästan bara använt liggdelen.

Igår var jag och Moa ute och promenixade och satt på gräsmattan (för ovanlighetens skull). Träffade vaktis och pratade lite med honom. Insåg att jag kommer att sakna följande när vi flyttar härifrån:
- Vaktis, han är så himla mysig.
- Bageriet och dess ljuvliga kanelbullar för att inte tala om helt gudomliga semlor.
- Fri tillgång till varmvatten, det lär man inte ha när man bor i hus.
- Avsaknade av humlor.
- Videoaffären!
- Hemkörningspizza, det är fina grejer.

Jag kommer INTE att sakna följande:
- Att bada Moa i badbaljan INNE i duschkabinen.
- Alla fyllon som vrålar nedifrån puben.
- Soprummet (som jag visserligen i stort sett aldrig går in i).
- En frys så minimal att vi proppa den full med våld när vi har storhandlat.
- Bänken nedanför vårt fönster där det alltid sitter skräniga grogghaggor* och vrålar.
(*grogghagga= en dam i fyrtiofemtioårsåldern som vanligtvis är frånskild, har knallrött färgat hår i spretig frisyr, röker som en skorsten och vinglar runt på krogen och skrattar hest och drar gifta män i slipsen. Tidernas mesta grogghagga mötte jag på puben Pullmans på centralstationen när jag var cirka 16 år, hon såg ut som följande beskrivning men hade även på sig en heltäckande catsuit i neonrosa och var så full att hon satte sig i toalettstolen och skränade).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0