Thank you James!

Blev idag väckt av skruttbebis klockan 05.45. Det uppskattas inte. Var skrämmande pigg i alla fall och vi studsade upp nästan direkt Moa och jag (med nästan direkt menar jag efter endast 30 minuters jämrande i sängen från min sida medan Moa kröp omkring och brottades med diverse kuddar och försökte knäcka mina glasögon).
Mikael tittade in för en stund sedan med en kasse mat och en snusdosa till mig- upptäckte i ottan i morse att snusen var slut och ville hoppa från balkongen, så TACK älskling!
Sedan har vi ägnat oss åt att äta dubbelmacka med stekt ägg, ost och ketchup (jag), äta turkisk youghurt med blåbär (Moa), prova alla mina miljon par skor i garderoben och få panik över att inget passar till min klänning (jag) och äta på mina skor samt putta omkring en bal med toalettpapper under glada tjut (Moa).

Jag är på ett synnerligen gott humör trots sko-katastrofen faktiskt, skiter i om ljuslila och brunt inte är någon förstklassig kombo och står nu och velar mellan ett par enkla bruna pumps med söt rosett eller bruna remsandalar med kilklack. Sandalerna är just nu i ledning eftersom att dem är helt klart skönast (i alla fall när man provar dem, minns mer än väl vilka skoskav jag fick första och enda gången jag använde dem. Mikael hatar pumpsen också vet jag sedan innan, han har alltid fnyst när jag haft på mig dem. Men å andra sidan är inte Mikael någon att lita på när det kommer till damskor...
Skofrågan löser sig i alla fall, nu är det största problemet mina tuttar. Klänningen är väldigt urringad och det bildas en, om jag får säga det själv väldigt tjusig klyfta. Problemet är bara att alla mina behåar sitter så fruktansvärt illa, har bara ett par stycken som jag ens kan använda och den "bästa" (snarare den minst värdelösa) sitter liksom inte på plats den heller och om man inte ser upp kan i värsta fall en bröstvårta ploppa ut... Och så fort man rör sig lite så bildas två extrabröst genom att fettet väller över kanterna på behån. Snyggt, verkligen elegant.
Så nu är jag ute efter någon form av dubbelfästande tejp som kan hålla behån på plats (det bästa skulle vara att tejpa fast både behån OCH i sin tur klänningen som gärna glider åt sidan och blottar behån också. Är helt säker på att jag sett sådan här tejp någonstans, måste kika efter det senast i morgon... Någon som vet? Det BORDE ju finnas eftersom att det finns bröstvårtsskyddande tejpbitar i form av blommor till och med...

Men nu måste jag berätta något helt fantastiskt!
Moa ville inte sova middag när jag började försöken för en stund sedan- för ovanlighetens skull. Så jag lessnade och sökte efter lite låtar på youtube.
Hann lyssna och yla med i följande låtar:
"Rose garden" med Lynn Anderson.
"I try" med Macy Gray.
"Baby got back" med sir Mix Alot (här märkte jag att Moa verkade sjukt trött så jag bytte genre).
"Sometimes u cant make it on your own" med U2.
"Goodbye my lover" med James Blunt.
Och när James-låten var nästan slut så såg hon så trött ut att jag vände henne från skärmen och mot mitt bröst och trots att jag sjöng med med min kraftiga, något maskulina stämma så somnade hon som en sten. Utan en enda buffning i rumpan eller ens lite gungande. Ett mirakel! Min Moa somnade, hon som kräver total tystnad, rörelse och helst mörker för att hon ska somna.
Mys på hög nivå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad är det du ska på när du ska ha den lila klänningen och skoproblem? :p

2009-06-10 @ 21:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0