Söndag

Först vill jag säga tack å Moas vägnar för alla söta kommentarer om hennes niomånadersbilder! JA, hon är helt galet söt och JA vi är så stolta att vi inte vet vart vi ska ta vägen!
Sen vill jag säga BUUU till min dator som har börjat med den ytterst fula vanan att helt plötsligt dö utan förvarning, det är ju en laptop men strömsladden sitter ALLTID ikopplad men nu de sista dagarna har den bara slocknat helt plötsligt, jävla skit! Den dog totalt nu medan jag höll på att natta Moa med den vanliga James Blunt-videon och hon blev genast klarvaken när musiken försvann plötsligt, men som tur är var hon såpass trött att det gick att få henne att somna ändå. Annars hade jag blivit VANSINNIG.

Hon börjar bli så smart min lilla tös, hon är inte lika lättsövd av James Blunt längre, vi brukar kika på lite andra videos först och hon blir alltid sur när "Goodbye my lover" sätter igång att spela för nu vet hon att det betyder natti, natti bebisen. Dessutom är det en stor gul smiley i början av videon som hon gillar, så varje gång låten börjar om från början så vänder hon sig om och ska stirra på smileyn- väldigt irriterande. 
Hon har förresten slutat med nappen helt nu, enda gången den används är i vagnen om hon skulle bli sur av någon anledning, men det är allt. Känns ganska bra att hon inte är beroende av napp för då slipper vi ju avvänja henne från den sen, men snuttbehovet finns där trots allt, nu sög hon på mitt behåband innan hon somnade, stackarn.  
Men som sagt så börjar hon bli för smart för oss, hon är visserligen rätt lätt att avleda men har hon väl bestämt sig för att klättra på palmen bredvid teven eller försöka öppna ugnsluckan så ger hon sig inte, hur många gånger man än springer efter och sätter ner henne på lektäcket igen. Och jag blir förbluffad över hur fort hon listar ut saker, hon fattar alltid när man gömmer något och hur hon ska pilla fram saker och lyfta på filtar eller burkar eller vad det kan vara. Hon fick testa en bultbräda härromdagen och bankade klockrent med träklubban på pinnarna, jag blev helt paff. Så jävla tufft att se.

Har inte uppdaterat på länge nu, får skylla på att jag börjat spela Sims3 nu, så jag lär väl vara rätt fast ett tag.
Midsommarafton var väldigt trevligt, trots att regnet pissade ner hela jävla dagen, maken till tråkigt väder har jag inte sett på länge. Solen visade sig först kl 18 på kvällen och det kunde ju ha kvittat, för då var det ju ändå snart dags för lilla damen att sova.
Svärföräldrarna kom hit (med jättefina blommor och en JÄTTESKÅL med godis...) och vi fick improvisera och grilla på balkongen, oj vad gott det blev. Moa var på ett strålande humör hela dagen och helt vild, hon njöt av all uppmärksamhet i fulla drag. Sen satt hon i nästan en timme mellan farmor och farfar i soffan och var supernöjd och skrattade och visade upp sin kissekatte-min (det är min favoritmin, ni kan skåda den på den första bilden bland hennes niomånadersbilder längre ner, hon kniper ihop ögonen, flinar och blottar sitt tandlösa tandkött i överkäken, helt klockrent).

Igår fick jag äntligen sålt vagnen. Köparen bor ju i Skellefteå men hennes sambo skulle ju ner till götet över helgen, han skulle ha kommit i fredags men hans tåg blev så försenat att vi skjöt upp det till morgondagen, förväntade mig att han skulle komma ganska tidigt men det visade sig att den hyrda bilen hade gått sönder så han fick åka kommunalt och ringde och meddelade att han hade åkt fel, så det tog sin lilla tid innan han dök upp, jag gick ner med vagnen till busshållplatsen för att undvika fler missöden.
Det blev en lite halvpinsam situation då jag skulle demonsterar hur man fäller ihop vagnen och inte lyckades, det är SKITSVÅRT och den uppgiften brukar jag lämna över till Mikael. Men han bara skrattade och köpte den ändå, som tur var- själv hade jag blivit lite suspekt om det varit jag som skulle köpa den.
Så nu blir det lite extrapengar att shoppa för, mamma kommer hit idag och jag hoppas att vi kan kolla in rean, wiho!

Här är en bild på midsommarbebis (sörjer lite över att hon inte fick någon krans, men den hade bara blivit uppäten ändå):


Kommentarer
Postat av: malinsmix.blogg.se

hej hej mystar fr fl här!:)

2009-06-23 @ 21:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0