Mamma på vift

Sammanfattning av gårdagens kväll:
- Nio(!) cider.
- 4 cigaretter.
- Hemkomst vid 01.45.
- Antal utförda pinsamheter: 0 (tror jag i alla fall...).

Ja, det gick förvånadsvärt bra! Hade förväntat mig att bli dygnrak och totalt nedsupen under bordet, men det blev jag inte, haha!
Åkte in till stan vid 20.30 och mötte upp Veronika på en förfest hos hennes klasskompis. Vilken syn! Hon såg ut som en prinsessa, och då överdriver jag inte. Fick genast lite panik över min HM-trasa för 149 spänn samt diverse fettvalkar över hela kroppen men som tur var hade alkoholen en lugnande effekt (det hjälpte mig till och med att förtränga marsvinet i mitt bakhuvud efter en misslyckad tupering... inser i efterhand att man inte bör göra frisyrexperiment för första gången om man vill vara säker på att se fin ut).
Sen fick jag äran att åka med Veronika och Ida till festlokalen där det skulle förberedas lite innan gästerna dök upp och efter en stund poppade det upp massor av gamla bekanta som jag inte sett på EVIGHETER, blev vansinnigt tacksam över lite välbekanta ansikten eftersom att min sociala förmåga är lika med noll- hade helt klart följt Veronika som en svans alternativt hoppat upp på ryggen på henne för att inte tappas bort under kvällen annars. Det var skitkul att träffa alla och att få koppla av en stund.
Och cigaretterna ja.... oh! Första ciggen var inte angenäm, det ska inte stickas under stol med. Det högg till i halsen under varje bloss och mina tillbakaväxta flimmerhår protesterade säkert för fullt. Men sen flöt det på helt perfekt, herrejävlar vad jag har saknat mina cigaretter! Jag hade trots allt en giftpinne fastklistrad i mungipan väldigt stor del av min vakna tid under en massa herrans år, jag ÄR en rökare. Men redan i taxin på väg hem kände jag mig sjukt äcklad och satt och sniffade på fingrarna och i håret och när jag kröp ner i sängen efter att ha dumpat alla rökiga kläder i badrummet så kändes det som att jag skulle spy av äckelröken. Morgonens dusch var den kanske bästa någonsin.

Och jag var duktig och höll mig till cider hela kvällen, var riktigt skraj att någon skulle lura på mig en shot. Det hade varit rena häst-bedövningsmedlet för mig. Jag var sådär perfekt salongsberusad hela kvällen, varken högljudd eller överdrivet kelsjuk. Lyckades till och med dansa lite utan att få till några hemska fyllemoves alá strippdansös.
 Men när klockan närmades sig halv 2 så kände jag direkt att nu är det slutpartat för min del, man ska sluta när man är på topp. Så jag var tråkig och åkte hem kanske först av alla, men så är det när man är orutinerad. Hemmet är min borg. Vi har haft mysdag hela dagen och tittat på massa film och vräkt i oss fet mat, Mikael överraskade mig med en kanon-bakisfrukost i morse när jag kom upp (och det var före kl 9, jag är sannerligen en god mor).
Det enda som inte varit perfekt med dagen är att lill Moa låter som en kråka. Hon är helt sjukt hes av någon anledning, inte förkyld och inte någon feber så jag vet inte vad det är frågan om, stackars lillstumperumpan. Hon somnade helt utan förvarning på Mikael förut, och när hon somnar bara sådär utan förvarning vet man att hon inte på topp.
Håll tummarna för att hon inte blir sjuk!

Det funkar inte att lägga upp bilder på bloggen nu av någon anledning, så jag fixar det senare!


Kommentarer
Postat av: Josefine Ivemalm-Palm

Låter som om du hade en superkväll ute, visst blir det lite roligare när man inte gör det så ofta.... Hoppas nu att lilltjejen kryar på sig och inte blir allt för sjuk.

2009-06-13 @ 21:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0