Lördag

OJOJOJ vilken lång dag det har varit... Eller lång vecka egentligen, det var väl år och dar sedan vi var så aktiva och fullbokade.
Jag är helt slut, Mikael är helt slut och Moa är TOTALT utmattad.

Idag har vi varit i Skene och hälsat på Mathias, Josse och lille kusin Vincent. Vi fikade och tog sedan en tripp till en sjö i närheten och det var jättetrevligt om man bortser från det faktum att Moa har varit på ett fruktansvärt uselt humör, idag har hon varit gnälligare än hon NÅGONSIN har varit i sitt 9,5 månader långa liv.
På resan dit var hon gnällig och supertrött men tokvägrade att sova ändå (såklart) och när vi kommit fram fortsatte hon att vara gnällig och måttet var verkligen rågat när vi skulle gå iväg och bada. Då var hon så trött att hon bara vrålade rätt ut hur man än drog henne i vagnen i den stekheta värmen och när några moppepojkar kom åkande förbi blev hon skiträdd och skrek helt hysteriskt, förmodligen gjorde det inte det hela bättre att jag var halvhysterisk själv och desperat. Tro mig, det snappar bebisar upp. Så då tjöt hon som ett brandlarm och jag fick bära henne, hon fortsatte att vråla eftersom hon fick solen i ögonen hela tiden medan vi gick så till slut fick jag gå baklänges på vägen för att hon skulle lugna sig. Det var VARMT, men det behövs väl knappast tilläggas.
Sen somnade hon till sist och sov en stund i vagnen så att jag fick sola lite, sen vaknade hon på tok för fort och fortsatte att vara gnällig och uppskattade inte alls sitt premiärbad (det blev inget riktigt bad, men ett dopp av underkroppen i alla fall). Vincent uppskattade i alla fall badet och sprang omkring och var gullig i sina badbyxor.
Sen hann faktiskt Moa visa sin rätta sig lite och skratta åt en barbapappa-gubbe hemma hos M och J innan vi åkte, men på bussen brakade helvetet ut igen... Vi var HELT SLUT när vi kom hem som sagt, och nu sover den lilla terroristen.

Man märker att hon inte är van vid att fara och flänga varenda dag så imorgon stannar vi helt klart hemma trots kanonvädret, hon behöver lugn och ro nu. Vi är ju hemmasittare både jag och Mikael och hon har ju faktiskt våra gener, då kan man inte fara runt halva Sverige varje dag. Så imorgon blir det bara slappande i vår bastu-lägenhet.

Just det, min far var här härromdagen efter jobbet. Han hade med sin en massa glass vilket var lite olyckligt då jag hade gjort en tårta, det blev ju ingen på midsommar för vi glömde att köpa jordgubbar så det var dags för en sådan nu. Och god blev den, och jag är seriöst ledsen över att jag inte hann fota den. Jag älskar att fota mat (eller bakverk i det här fallet).
Moa var inte alls rädd för pappa längre utan helt sjukt förtjust trots allt hans skägg och hans mörka stämma. Hon kröp runt soffbordet och drog honom i byxorna hela tiden så fort han släppte blicken från henne en enda sekund, sen satt hon och gosade i hans knä och smiskade honom  på flinen och drog honom i näsan. Pappa var löjligt charmad och helt såld.
Här kommer en bild på Moa och hennes morfar (om ni tittar på pappas arm kanske ni förstår varför mitt arm-hår är en aning vildvuxet...) och ett par bilder från idag:




     

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Åh ni är så fina =) Älskar sommaren!

Men som sagt. ibland blir det för mycket. Stackars Moa & stackars er. man blir ju som sagt helt depsperat. Jag får panik efter typ 10 sek skrikande.. ångest o vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kommer dö när han kommer komma in i ett gnälligt stadie sen :P Hahaha jaja

Ha en trevlig söndag!

2009-06-28 @ 07:35:21
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0