Everyone loves you when you´re dead

Måste ju erkänna två saker:

1) Det är FÖR VARMT. Kanske inte om man bor i ett hus eller en lägenhet med hyfsad temperatur inomhus, eller om man slipper släpa på en svettig bebis överallt eller om man kan parkera sig på en strand med fläktande vind.
Detta gäller dessvärre inte mig. Vår lägenhet är EN JÄVLA BASTU och Moa sover som en kratta på nätterna TROTS att fläkten går på max i sovrummet dygnet runt i princip. Var uppe femtioelva gånger i natt och la henne till rätt i sängen där hon krälar omkring i sömnen, antagligen försöker hon fly från värmen som är OMÖJLIGT att fly ifrån. Sen så vaknade hon strax efter 4 i morse och ville absolut inte somna om. Så hon fick en flarra och sedan efter mycket om och men fick jag henne att somna om och sova ett par timmar till, jag var helt död och äcklad av värmen och det bara rann tårar nedför kinderna. Stackars mig.
Vi behövde handla en massa livsviktigt som toapapper och ny påsar till soporna så vi tog vagnen och rullade iväg till ICA vid niotiden i morse för att slippa värmen. Yeah right. Jag var helt svettig i ansiktet när vi kom hem igen, och jag HATAR ATT SVETTAS. Varför kan det aldrig vara lagom varmt ute? Antingen är det ösregn och 14 grader eller också är det något jävla ökenklimat som plågar ihjäl bebisar och trötta mammor.

2) Jag är så less på detta tjöt om Michael Jackson, det har fan varit förstasidors-rubriken i flera dagar nu, idag var det något om hans arv till sina barn och något annat om hans barnskötare som tagit över hans liv. FAN vad intressant, verkligen. Jag tycker alltid att det är hemskt när någon dör, oavsett vilket pucko det än är. Det ÄR jättetråkigt när hyfsat unga människor dör och lämnar familj efter sig.
Men seriöst, killen hade uppenbart inte alla hästar hemma och personligen tror jag helt klart att han var lite väl förtjust i alla småpojkar som han delade säng med i sitt Neverland och att han köpte sig fri från anklagelserna. Gillar inte musiken heller, men det är väl orelevant i sammanhanget.
Men hur som helst så känns det som om det är fan så mycket sorgligare och riktigare att lägga energi och sörja över exempelvis den lilla ettåriga flickan som dog i Danmark i helgen för att hennes pappa glömde kvar henne i en stekhet bil, eller de tre små barnen som blivit torterade av sin mamma i en massa år (i Stockholm om jag minns rätt).
Sen tycker jag att det alltid är ganska skrattretande när folk plötsligt börjar bry sig och uppskatta andra helt plötsligt bara för att personen i fråga är död, det får mig osökt att tänka på en låt av Perkele, lyssna på den och njut (här har vi riktig musik):Igår stannade vi inne som sagt för att lillfis skulle få lite lugn och ro, det är en rejäl utmaning att sitta inne med henne en hel dag vill jag lova... Vilken sinnesjuk energi hon har! Hur är det möjligt? Hon har västsveriges slöaste föräldrar och ändå är hon totala motsatsen.
Helst skulle jag vilja klä in hela lägenheten i bubbelplast eller ÄNNU BÄTTRE, investera i en lekhage så att man vet att hon inte slår ihjäl sig om man skulle få för sig att kissa eller något lika omöjligt när man har en liten marodör som löper fritt.
Hon fick sig i alla fall ett bad på balkongen igår. Bild nummer två är den vanligaste sidan man ser av Moa numera, ständigt iväg mot något livsfarligt att kasta sig på:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0