Torsdag

Bloggtorka, jag vet. Händelselös vecka och dessutom har börjat spela WoW igen, fan vad skoj det är!

Igår var jag och Moa och hälsade på hos tant Tina och tant Veronika. Blev bjuden på jättegod mat och en härlig öl, öl är svårslaget när man svettas som en gris på sommaren. Moa var snäll men dock inget bra middagssällskap alls, hon kan som bekant inte sitta still i två sekunder och dessutom bjöd damernas lägenhet på en helt uppsjö av intressanta och livsfarliga prylar att slita i- jag utfärdar härmed en varning; alla som planerar att umgås med mig de kommande åren bör barnsäkra sina bostäder från golvet och minst 1,5 meter upp om ni vill behålla era prylar intakta, annars sker våra besök på egen risk. Hehe.
Moa fick smaka lite glass och hallon också av Tina, den boven. Här försöker man vara sockerpolis utan minsta resultat, fast jag måste ju erkänna att det var väldigt intressant att se vad Moa tyckte om saken och hon verkade uppskatta det, hon gick ju för guds skull med på att äta med en vanlig metallsked som hon skulle dissat totalt om det var mat och inte glass.
Det är alltid supermys att träffa mina kära väninnor men det blev inte så länge dessvärre, så är det när man har bebbsa att lotsa hemåt och i säng i vettig tid. Fick köpt med mig mer naturgodis också, så kvällen var räddat trots allt!

Idag har jag varit huslig och bakat bullar. Lyckades såklart klanta mig i början och glömde att blanda mjölk i det smälta smöret så Mikael fick springa ner på torget och köpa ny mjölk, men sen gick det bra. Fast i ärlighetens namn så är jag fan inte bra på bullbak, eller något bakverk alls för den delen. Det blev inga snygga bullar i alla fall, men gott var det i alla fall.
Nu har jag kikat på norska "Unga mödrar" och ska ta en spelrunda tänkte jag. Det är fina grejer.

     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0