SÅ trött

Bläää vad trött jag är, börjar bli jävligt less på dessa skitjobbiga nätter nu. Saken blir ju inte bättre av att vi är dumma i huvudet och sitter uppe och tittar på film till midnatt varje kväll heller. Somnade vid 24 i natt, Moa vaknade strax efter 03 och först försökte Mikael få henne att somna om en stund och sedan tog jag över- utan resultat såklart. Igår natt lyckades vi få henne att somna om utan mat och det försökte jag envisas med i natt också, dumt av mig. Gick upp och bytte blöja och gav Moa en slurk vatten ifall det skulle vara så att hon var törstig. Låg sedan i en hel evighet med henne i sängen men hon vägrade somna så Mikael gick upp och gav henne flaskan och då somnade hon, ungefär halv 6 på morgonen, och klockan 7 ringde klockan för vi skulle ju bege oss mot BVC. Kul.
Nu har Moa precis somnat och jag MÅSTE lägga mig senaste 22 idag även om det tar emot, man njuter verkligen av dom där barnfria timmarna på kvällen när hon har somnat och man kan andas ut och luta sig tillbaka.

Det gick bra på BVC i alla fall, jag var ju helt ute och cyklade angående vikten men längden prickade jag in klockrent åter igen! Moa var jätteglad när vi vad där och klappade händerna som en tok och när hon blev nedsläppt på golvet så kröp hon iväg till sköterskan och petade på en sköldpadde-brosch som hon hade satt fast på sina foppatofflor och tjöt glatt.
Frågade om svininfluensan men fick inget vettigt svar. Gnällde även över krångelnätterna och hon föreslog att vi skulle blanda till "äcklig" ersättning, bara använda pyttelite pulver till vattnet för att hon inte ska bli mätt på det och därmed äta bättre på under dagen istället (är rätt skeptisk till det där, men det är värt ett försök), sen ska vi lägga en matsked fett i varje omgång mat och för att få bukt med vårt spotta-ut-maten-problem ska vi INTE säga nej eller ajja när hon spottar eftersom att hon då får bekräftelse och tycker att det är roligt- även det värt ett försök.
Nästa gång vi ska dit är det ettårskontroll och läkaren är där, helt sjukt att hon snart är ett år. Då ska det även tas spruta, usch och fy. Trots att hon knappt rört en min vid vaccineringen innan så gillar jag det ICKE!

Idag är det förbannat synd om mig ska ni veta! Förutom dödlig trötthet så är det något allvarligt fel med mitt öra. Jag tror att det är en finne av sällan skådat slag inne i örat för det är helt svullet och gör SÅ ont, jag kan inte ens ligga på vänster sida och sova för att det värker så. Har försökt att ta hål på finnen (eller vad jag tror är en finne) genom att trycka/banka/pressa med handen på örat, jag har huggit det stackars örat med en tops och även försökt göra hål med en nål. Ingenting hjälper och nu gör det riktigt jävla ont, sådär ont att man bara vill skrika när man trycker på det och halva huvudet pulserar.
Känner mig helt febrig också och om det inte är bättre i morgon får jag gå till vårdcentralen eller nåt, vilket måste vara det tråkigaste som finns. Synd att man inte kan kombinera ett besök där med flera olika åkommor, jag skulle vilja kolla upp några födelsemärken också (har tänkt göra det de senaste fem-sex åren men verkligen inte orkat än).

Här är en söt bild på Moa i allt elände i alla fall:


Kommentarer
Postat av: Litetdahl

Har du testat välling? Min lilla sov otroligt mycket mer regelbundet på natten när hon fick en flaska på kvällen. Så stor skillnad! Gillade det inte först, men blandade då med ersättning, gjorde först 75% ersättning och 25% välling, efter en vecka minskade jag till 50 50 och sist 25% ersättning och 75% välling. Sen bara välling. I samma veva slutade jag också med ersättning. Hon var då 7 månader. Nu är hon snart 10 månader och avgudar välling. Att inte få sova mer än kanske 3 timmar är fruktansvärt, man vill ju bara kräkas... :-( Lycka till!

2009-07-21 @ 21:37:04
Postat av: Karin (Albins mamma)

Åh vilken söt bild på Moa! Stora tjejen :)



Allt bra med er? Kram!

2009-07-22 @ 22:41:41
URL: http://albinsmoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0