Och anonym...

Säger det igen, om du vill prata är det bara att mejla. Struntar fullkomligt i att jag vet vem du är, jag är den sista personen som dömer någon och det stannar givetvis oss emellan. Säger som Ida skrev i en annan kommentar, det mest klockrena du borde göra är att gå ut och lägga en spya på golvet bland partygästerna, visa att dem inte är dem enda som kan bete sig svinigt.
Massa kramar till dig!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Oh, men vi har provat både banan, kiwi och blåbär. Kiwi var stort no-no, de andra gick ner kanske 1/3 portion. Det är nog konsistensen som inte är så poppis. Vad ger ni moa för sorts gröt? Jag gör egen havregrynsgröt. Har även provat sån där majs-havregröt innan, men den var så himla vattnig.

2009-01-24 @ 00:27:30
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: Jojjo

Fick bara en tanke efter att ah läst dina bvc-inlägg... Du tycker att man innan man skaffar barn borde plugga på vad dom ska äta när det är dags att börja med smakportioner och att man måste veta att man ska koka flaskorna osv. Det är ju jättebra att du kollat upp detta innan, men gjorde din sambo det också? Eller berättade du för honom? Fast det kanske bara är mammorna som ska plugga "barnkunskap" innan man blir förälder?

2009-01-24 @ 11:58:57
Postat av: Anonym

tack :)

2009-01-25 @ 09:29:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0