Måndag

Har suttit nu i flera timmar (ja i alla fall två...) och klurat på vilka festligheter vi ska bjuda på till dopet och har nu äntligen fått lite klarhet i det hela. Det blir smörgåstårta trots allt, två olika smaker till och med och en liten specialare till doptårta, vad det är får ni se tids nog, hehe. Sen ska det ju inhandlas dricka och grejer, och engångsbestick så att vi slipper någon jävla disk. Insåg precis att jag inte kollat upp det där med psalmer och sånt som jag lovade prästen och vi ska träffa honom i morgon så det börjar väl bli dags- minst sagt.
 
Fick precis avsluta och spara inlägget som utkast i sissådär fem timmar...Lilla damen somnade för en halvtimme sen vilket är mindre bra eftersom hon säkert kommer att somna sent för natten när hon powernappar nu. Men stackarn somnade nästan med flaskan i munnen och då är det liksom inte någon idé att försöka hålla henne vaken.
Har kikat lite på psalmer till dopet och så, det är inte speciellt lätt att ha någon koll på det där när man inte direkt är någon flitig kyrkobesökare, men det får bli "Tryggare kan ingen vara" (fantasifullt va!) och en annan barnpsalm som hette "Det gungar så fint när han håller dig mitt barn". Hehe.
Känner mig som jordens största hycklare. I högstadiet fick vi välja om vi ville gå med till kyrkan på jul och påsk-gudstjänsterna eller om vi ville stanna kvar och plugga istället- och jag valde alltid att stanna kvar trots att skolarbetet inte direkt var min grej. Fast nu är det faktiskt en annan grej, även om jag inte ser dopet som något gudsförknippat direkt utan mer att man firar Moa ankomst.
Håller på att bryta ihop över vad i helvete jag ska ha på mig, testade lite olika outfits idag och kan fan inte bestämma mig. Måste se till att ta det där beslutet snart för det kommer att bli katastof om jag står där på lördag och fortfarande inte har en aning, det kommer att sluta i ett svettig vredesutbrott. Det är tillräckligt illa att oroa sig för hur håret ska se ut och sminket på det, kläderna måste fan vara ordnade!
SKOR är också ett stort dilemma, först var problemet att jag inte ville ta några högklackade för att jag helt enkelt är så jävla orutinerad på att gå i klackar numera och det skulle vara livsfarligt att stappla omkring med Moa i famnen på 10 cm-klackar men sen kom jag på att jag ju faktiskt kan byta till andra skor när själva dopet är över och det är dags för fika, men sen kom jag på att jag ju faktiskt är 178 cm lång och förmodligen kommer att bli längre än Mikael om jag har riktigt höga klackar, och jag vill ju inte stå där framme och se ut som någon jävla amazonkvinna. Dagens i-landproblem.

Igår var vi och käkade en grymt god gryta hos svärföräldrarna. Moa strejkade och vägrade ligga på golvet när vi skulle käka, men vi löste situationen med att hon fick ligga nedanför bordet i sin vagnliggdel och leka med sin dinglande napphållare som vi satte fast, hon ser precis ut som en kattunge. Sen fick hon testsitta på deras träningscykel, ångrar att jag inte tog något kort för det såg grymt kul ut.   

Mikael har fått tillbaka sin dator vilket innebär att jag har MIN dator tillbaka i mitt våld igen så nu ska jag uppdatera duktigare!

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tänkte bara ge ett förslag på den finaste låt som nånsin gjorts, som passar PERFEKT till dop :) Kolla länken... barn.html" rel="nofollow">http://www.dopguiden.se/musik/alskadebarn.html

2009-01-19 @ 20:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0