Torsdag

Kass uppdatering, jag vet. Skulle skrivit i går kväll med blogg.se var helt mongo vid inloggningen så jag gav upp.

I dag har söta Veronika varit här. Moa var JÄTTEBLYG och blev skraj för stackars Veronika till en början och var vansinnigt skeptisk en lång stund tills vi gick ut på en promenad. Måste säga att jag blir väldigt frustrerad när hon inte vill visa upp sin vanliga, skitglada sida för besökare men det är ju så sällan hon träffar andra så man kan ju inte klandra henne direkt, så länge hon har sin kära mor inom synhåll brukar det flyta på bra. Lustigt att bebisarna redan kan vara så mammiga!
Vi tog en liten promenad till Lidl av alla ställen för att undersöka om dem hade barnmatsburkar där (har grubblat på det länge) och det hade dem, fast typ tre sorter att välja på varav en enda var för femmånadersbebisar. Värdelöst. Hittade ett löjligt billigt bageri i alla fall och köpte gårdagens semlor för ynka tio spänn! Svinbilligt var det i övrigt också, två kronor för en fralla exempelvis.
Så det blev fika och mys när vi kom hem, då hade Moa vant sig vid inkräktaren och satt förnöjt i sin stol och tjoade och åt på sin bitleksak som vanligt. Tur det. En väldigt mysig dag i alla fall. Jag älskar min Veronika.

I går fick jag en lååång sovmorgon och när jag vaknade hade Mikael gått upp tidigt och städad samt handlat frukost nere i bageriet, jättegoda mackor och kanelbullar. Så det knaprade vi på i soffan och tittade på film medan Moa sov middag. Perfekt.
I morgon ska vi iväg och försöka storhandla utan bil, det ska bli jävligt intressant. Vi brukar alltid ha lyxen att bli skjutsade av Mikaels föräldrar men deras bil är sönder så nu får vi klara oss på egen hand- kanske lika bra det så att vi får körkort själva snart och slipper bli runtskjutsade som småbarn. Det funkar inte längden att inte ha bil när man har barn. Mikael ska snart göra teoriprovet och därefter uppkörning, och jag satsar på att fixa kortet till sommaren när han är ledig. Fy fan vad gött det ska bli, enda nackdelen med bil är väl att vi kommer bli ännu slöare och få ännu mindre motion än vad vi redan får, hehe. Fast ett bekvämt liv är ett trevligt liv, det måste jag säga.

Får se om jag kan uppdatera lite senare, har total idétorka.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du är utmanad!

2009-02-13 @ 13:16:40
URL: http://skumling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0