Onsdag

Har varit vaken sedan halv 8 och var dum nog att inte somna förrän runt klockan 2 i natt, så det är väldigt synd om mig i dag.
Dessutom är det synd om mig för att hela jag värker, är grymt öm i kroppen hela tiden och jag fattar faktiskt inte varför, det var väl en sak att jag hade ont när Moa sov på mitt bröst hela nätterna och jag fick ligga som en död sill helt blickstilla men numera sover jag ju faktiskt själv. Skyller på att bebis har blivit så tung! Har ont i handlederna och konstant och ibland- som idag- har jag ont i varenda muskel i hela armarna. För att inte tala om ryggen! Drar man handen längs min rygg är det helt guppigt av alla knutor som vrålar efter massage.
När jag jobbade fanns det en massör som de ordinarie arbetarna fick gå till (jag var bara projeeeektanställd) men mamma bokade en tid till sig som jag fick lov att knycka, för jag hade sjukt ont i nacken och ryggen av allt enformigt kontorsjobb (man blir jävligt stel av att häfta, leka med hålslagare och bläddra i pärmar vill jag lova). Och massören var helt jävla fantastisk! Det var inget sånt där knådande som man kan tro utan han drog bara i armar och ben och tryckte handflatan mot mina onda områden och sen mådde jag som en drottning i flera månader.
Sen att det var rätt pinsamt att bli böjd åt olika håll av en främmande karl är ju en annan femma, det var riktigt akward där ett tag när jag låg på rygg och han slängde upp mitt ben över sin axel för att töja ut musklerna. Och där låg man i trosor, var dödligt tacksam över att jag hade valt en rejäl boxermodell och inte något lite tygstycke som lätt kan glida åt sidan i skrevet om man blir böjd på det viset. Fy fan.

Moa har börjat med något vansinnigt underhållande. När hon har käkat får hon alltid sitta i mitt knä med huvudet mot min axel så att det kan komma en liten rap och därmed förhindra eventuell spya (brukar inte hjälpa, men ändå). Men hon kan aldrig sitta still och rapa längre om hon inte är jättesömnig utan hon tar istället spjärn med armarna mot mitt bröst, lutar sig bakåt allt vad hon kan och RÅGLOR på mig. Hon kan sitta och stirra hur länge som helst med världens största ögon precis som om hon aldrig sett mig förut. Så jävla söt, även om jag blir nervös om hon stirrar för länge utan att röra en min, då brukar jag slänga fram en vovve eller annat underhållande.
Man blir ju helt förstörd av all kärlek till de små liven, även om hon håller mig vaken orimliga tider och idag vägrade hon att äta gröt. Fattar inte varför, igår åt hon en halv tallrik och idag bara stirrade hon arg och knep ihop munnen, det gillas inte. Sveriges två största matvrak kan bara inte ha en dotter som vägrar äta gröt. Jag åt upp den själv för att läska henne, hon tycker att det är skitkul om man säger "NAMNAMNAM" och gör slurpljud.

Här är en bild på oss när vi myspyste i julas. Är medveten om att jag har dubbelhaka på varenda bild som tas på mig, men det beror till största del på att jag alltid kikar nedåt på min lilla skatt. Hoppas jag.


Kommentarer
Postat av: Erica

men jisses.... vad jag skrattar!! :D

2009-02-05 @ 22:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0