Onsdag

Bebis mår bättre! Och inte nog med det, hon sov HELA natten trots snuvan, det trodde jag aldrig för hon var ganska kinkig igårkväll. Jag var så inställd på att hon skulle hålla oss vakna halva natten att jag för en gångs skull fick och la mig innan midnatt så jag sova ovanligt länge. Underbart.

Idag har jag varit i stan hos barnmorskan. Inser mer och mer att vi MÅSTE flytta från storstan snart, jag mår fan illa av att se alla miljoner människor som väller fram som myror överallt, galna taxibilar, fyllon, stinkade tobaksrök, gapande fjortisar och dessa jävla bilar överallt- sände en tacksam tanke över att Moa inte var med och blev förgiftad av allt äckel. När jag var liten hade mamma en handduk över vagnen när vi var i stan för hon var så nojig över alla avgaser och jag KLANDRAR HENNE INTE.
Hos barnmorskan fick jag vänta en kvart efter utsatt tid innan jag fick komma in som vanligt, bad henne kolla mitt blodvärde som lyckligtvis låg på topp och sedan var det dags för gynundersökning och cellprovtagning. Jag fick hoppa upp i stolen halvnaken och hon sprang iväg för att hämta något. I fem minuter! Plockade givetvis ner benen från benhållarna ganska omgående men det var inte så kul att sitta där i fem minuter utan byxor med jag hörde alla barnmorskor fika och skratta i rummet bredvid, hehe. Och undersökningen gjorde ONT! Vet inte vad hon sysslade med i början men jösses vad våldsamt hon rotade runt- tydligen hade hon gjort "fel" och när hon väl trixat in det där jävla skohornet på rätt sätt gick provtagningen smidigt. Bad henne kolla in att stygnen var borta och om allt såg okej ut, och det gjorde det. "Jag ser att dem har sytt en hel del men det ser inte FULT ut" ut sa hon och jag var tvungen att garva. Känns bra att veta att jag har snygga ärr där nere... Hon erbjöd mig att ta en titt själv med en spegel i ljuset från hennes strålkastarlampa typ tre gånger och jag avböjde artigt.

Sen tog jag världens snabbaste sväng i stan, kände som sagt avsky men var helt enkelt tvungen att springa in på Lindex och köpa dessa sjukt söta brallor till Moa:



Nej, nu vaknar hon där inne tror jag, babblar som fan. Ska springa och plocka upp henne. Har en vansinnig huvudvärk och Mikael har spelat samma låt på repeat sedan jag kom hem 12.45, kanske skulle gå och puckla på stereon med något jävligt hårt.

Kommentarer
Postat av: Emily ♥♥

Tack så mycket för tipset! Får åka & invadera apoteket någon dag, man behöver endel där till en bebis antar jag :-) Haha, vilken dag hos BM du fick :D

2009-02-18 @ 15:30:58
URL: http://emsiss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0