Måndag

I dag har varit en extremt seg dag och lilla grynet har sovvägrat totalt, nu sover hon inför natten och jag hoppas att hon tar igen all missad sovtid under dagen och inte vaknar förrän fram emot förmiddagen, det vore nåt!

Igår var det två bebispremiärer. Jag tog min första dusch med bebis, har tyckt att det verkar skitläskigt innan att stå och hålla en bebis som är hal som en ål men det var JÄTTEMYSIGT! Kände mig sådär härligt hippieaktig och Moa smålog och tuggade på mitt blöta hår. Dessutom var det strålande sol utanför badrumsfönstret så duschkabinen lystes upp sådär halleluja-aktigt som det bara blev på film. Tror att hon uppskattade duschen mer än badbaljan, för där i sprattlar hon som en tok och blir lite skraj när hon bara halkar runt och inte får något fäste. Det är synd att man inte kan tvätta håret med en hand för annars hade jag gärna haft bebisduschar ofta, bäst hade såklart varit med ett badkar men det existerar inte i vår lägenhet, tänkte ta ett dopp nästa gång jag är hemma hos min mor (eventuellt bebiskiss i vattnet kan jag leva med).
Också smakades det kött också! Fick storhetsvansinne i affären och köpte tre burkar, en "Biff stroganoff", en "Slottspuré" och en burk med potatis och nötkött som hon fick smaka igår och JÖSSES vad hon gillade det! Hon åt en massa och idag åt hon upp halva burken som var kvar. Min lilla köttälskare, det värmer i hjärtat. Och inte nog med det, sen vräkte hon i sig MASSOR av aprikospuré som efterrätt både idag och igår. Vi har använt bebisskedar i plast med smalt skaft innan men nu testade jag en annan sked som inhandlades för länge sen, med gummihandtag och som var mycket djupare och FAN vad smidig den var! Nästan ingenting hamnade utanför munnen och hon åt mycket lättare. Den upptäckten tackar vi för!

Har väl inte sådär vansinnigt mycket mer att rapportera egentligen. Förutom att jag slaktat min vänstra tumme (det är ju väldigt intressant), först skar jag upp den på en helt vanlig förpackning med tandborstar som jag skulle öppna, hade inte insett livsfaran med vanlig plast innan men jodå, nu är det ett sånt där gapande sår som man känner att det kippar efter luft liksom varje gång man böjer tummen. Sen råkade jag hyvla mig på knogen med en vanlig osthyvel och sist men inte minst skvätte jag kokade ostsås på den när jag vispade. Nice. Jag är så jävla mjäkig med diverse kroppskador att det förvånar mig att jag inte ringt till mamma för att beklaga mig.

Idag hade Moa sin första tofs i håret! Titta så sött!


Kommentarer
Postat av: ♥KiZnic - Ung mamma♥

Men ohh vad söt =)

2009-02-09 @ 22:11:00
URL: http://mammakiznic.blogg.se/
Postat av: Anna

Gud så söt! Så där ska jag göra på Emil, hans lugg hänger ner i ögonen nu=)

2009-02-10 @ 10:22:32
URL: http://rackarungar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0