Lille Ture

Det kanske var lite "otur" över den här dagen ändå, för världens sötaste lille gubbe har dött. Det är min låtsaspappas farbror, som bor granne med min mor och syster. Han var nästan nittio år gammal och har väl varit lite krasslig i många år, men han brukar alltid komma över titt som tätt, vid jul är han alltid med och firar och brukar alltid blanda jättestarka groggar till alla och sitta och sprida allmän mysfaktor. Han fick kika på Moa sist jag var där och han var jätteglad och mamma tog av henne strumporna så att han skulle få hälsa på en yttepytteliten bebisfot.
Och idag dog han i sömnen. Mamma ringde och var jätteledsen, hon var jättefäst vid honom. Sjukt sorgligt, men jag börjar ändå förstå det där med att döden inte är så hemsk om man är gammal och nästan alla nära och kära är borta- han bodde ju själv och kunde inte göra så mycket mer än att sitta i sitt lilla kök. Jag hoppas att han har det bra där han är och jag är glad att han slapp bli jättedålig och lida nu i slutet.
Vila i frid lille Ture!

I övrigt har dagen varit otursfri, förutom att handtagen på TVÅ matkassar gick sönder när vi försökte bogsera hem allt på bussen.
Inne på Babyproffsen kom en man fram till mig och ställde femtioelva frågor om vår barnvagn, han och hans fru körde runt testvagnarna som galningar där inne och var allmänt förvirrade. Jag svarade förstås gärna (jag älskar vår vagn) och tipsade honom om att också beställa vagn från Tyskland. Var nästan på väg att erbjuda honom att testköra våran med befintlig bebis i, men riktig så tuff är jag fan inte. Vi fick köpt våra svindyra blöjpåsar i alla fall, har blivit så bekväm med blöjhinken nu att jag inte kan tänka mig att slänga stinkande bajsblöjor i vanliga soporna, speciellt med tanke på att vårt soprum ligger på ett jobbigt ställe så man orkar inte springa dit stup i kvarten. Vad fan hände med de härliga sopnedkasten? Det är ju hur smidigt som helst att bara öppna ytterdörren. Tycker att man förtjänar den lyxen när man bor i ett lägenhetshus.
Sen var vi på COOP och handlade också, blev åter igen besviken på barnmatsutbudet, fanns inget roligt alls att välja på. Köpte i alla fall två dräggellappar till Moa på klädavdelningen, det kan hon VERKLIGEN behöva. Testade en ny blöjsort också, Pampers "Active Fit" och dem verkar kalasbra, nu på natten får hon dock ha dem vanliga "Baby Dry" för dem verkar säkrare (och ja, jag är medveten om att blöjor är rätt ointressant för de flesta, men nu är det ju MIN blogg, hehe).
I kassan såg jag Cp-Michael, en gammal vidrig bekant som lyckas dyka upp precis överallt där jag är. Blä. Han snodde min mobil en gång och ringde någon, sen åkte han iväg på sina jävla inlines och pratade upp mina pengar i säkert en halvtimme medan jag sprang efter och vrålade besatt. Och då hade jag abbonemang på mobilen, kul. Det var väl en sissådär sju år sedan, men jag blir fortfarande sur när jag tänker på det. Jag är ekonomisk och snål. 

Nu ska jag roa mig med mitt kära datorspel, Moa verkar ha somnat för natten men man ska inte ropa hej än, den saken är säker.  

Kommentarer
Postat av: Ida ♥

tips om man inte vill lägga en förmögenhet på dessa blöjpåsar! :)http://tricias.blogg.se/2009/february/tips-till-er-mammor.html#comment

2009-02-14 @ 02:27:38
URL: http://fixit.blogg.se/
Postat av: Emmi

Jag tycker att det är jävligt lustigt att det första du tänker på med cp-michael är mobilhistorien. Du har ju ända varit med om lite andra saker med honom. Sånt som jag aldrig i mitt livs vildaste fantasier skulle göra. Fy på dig Soffan!:D

2009-02-20 @ 12:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0