Tisdag

Ingen bra start på den här dagen, blåsigt, ösregn och dessutom hade hissen lagt av. Det finns inget som gör mig på så dåligt humör som att bli pissblöt på morgonen när jag är skittrött och frusen. Jag blir stel som en pinne i hela kroppen och tänker brutala tankar om allt och alla.

Åh, gissa vad Moa lärde sig igår! Att pussas! Hon har ju gjort slafsande försök innan också men då har det varit svårt att skilja pussen från ett bett, hehe. Men nu är det helt klart en puss, hon har inte riktigt fått kläm på själva smack-ljudet men hon putar med munnen och trycker den mot våra munnar. Så gulligt att man nästan dör. Vi fick storhetsvansinne och ropade "Moa, kan inte mamma/pappa få en puss till" tills hon tröttnade och bara blev sur.
Och just, ÄNNU BÄTTRE! Vår spetiga lilla tjej har ju gått upp så fasligt dåligt i vikt de sista veckorna så det var tal om eventuellt läkarbesök med provtagning för att få reda på varför hon inte ökar i vikt. Men igår var Mikael med henne på BVC där även läkaren var och nu väger lilla damen 10880 gram istället för 10450 gram för två veckor sen! Hon har ju gått upp nästan ett halvt kilo på två veckor, yes! Hon verkar ha lagt ner matstrejkandet för den här gången och tack gode gud för det. Det kanske gjorde susen att Mikael är pappaledig nu, hon äter snällare när han matar henne (redan ska trotset mot mamma börja, ack, ack.

Idag var jag väldigt, väldigt sugen på att stanna hemma från jobbet och sätta mig med min lilla familj och deras täcken i soffan och dricka varm oboy. Men familjeförsörjaren måste vara stark, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0