Onsdag

Nu har jag slickat igen det sista kuvertet med julkort- jag AVSKYR den där klistersmaken. Jag jobbade med en oerhört underlig ung man en sommar, han hade läst matematik på Chalmers i tio år och redan det är ju märkligt. Hur som helst så hade han inget emot att slicka kuvert, snarare tvärtom. Han hade som uppgift att skicka ut brev till sissådär 300 kunder och varenda kuvert slickade han igen, trots att han blev väl upplyst om att det fanns vanliga kuvert som stänger sig själva när man drar bort en pappersremsa.
Och det värsta av allt var att han slickade med ett hemskt sörpelljud för varje kuvert och vi satt mittemot varandra vid varsin dator och plötsligt slutar han, stirrar på mig och frågar "du tycker väl inte att det känns oanständigt när jag sitter här och slickar kuvert?". Jag ville bara dö i det ögonblicket men fattade mig och sa att jag ju åt banan och det är ju rimligtvis samma sak.
Jävla dåre.

Pinsammast just nu:
En kille på runt trettio år som åker samma buss som mig på morgonen. Han är smal som en sticka, har moppemustasch och har samma outfit på sig VARJE DAG. Det är ett par för korta jeans, en luvtröja med trycket "Pitbull" på skallen (givetvis har han luvan på sig) och bombarjacka med diverse vit makt-pins.
Sådär klädde sig alla när dom var fjorton år i bonnhålan där jag kommer ifrån. Alla var "patrioter" och "äääälskade sverige". Det roliga var att så gott som ingen ens träffat någon av utlänsk härkomst överhuvudtaget, bortsett från några adopterade asiater. Men det var helt klart ballt att lyssna på Pluton Svea och sjunga nationalsången på fjortisfyllan.
Men den här mannen är ju VUXEN! Dessutom bor han ju i stan, okej om man är ett pucko i hemmets lugna vrå men hur fan VÅGAR man gå klädd sådär bland folk? Speciellt när man har kroppsbyggnaden av en tolvåring.
Somliga växer aldrig upp, så är det nog.

Ni anar inte vad jag saknar min Mosa! Kan inte ens skriva om det för då blir jag helt förstörd. Jag saknar henne SÅ MYCKET!

Kommentarer
Postat av: .....

Bombarjacka har dock inget med patriot och göra.. För dom så kallade bombarjackorna är från början pilotjackor, som piloter hade på sig, så allting missuppfattas med dom jackorna..

2009-12-16 @ 13:25:21
Postat av: Emmi

Ha ha. Du får det att låta som att du inte sprang runt med Sverigetröjor och lyssnade på Pluton. Vi var la lika jävliga allihop:D

2009-12-16 @ 17:57:20
URL: http://awesomeandlegendary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0