Luciahelgen

Nu har vi varit och julshoppat det sista (förutom dom förbannade ramarna och julklapp till Mikael, det kan jag ju inte fixa när han är med). Var inne på Gina först och lämna tillbaka den konstiga randiga tröjan och en annan svart som jag premiäranvände igår och efter en timme så upptäcker jag att det är ett rejält hål i sömmen vid ärmen och lite längre än så vill jag kunna använda en tröja innan den går sönder. Bytte till en toksöt klänning istället som jag ska ha till jul.
Sen lyckades jag få med mig uttråkade bebisen och ännu mer uttråkade mannen till några klädaffärer, fick köpt nya strumpbyxor till mig och sist men inte minst var vi inne i leksaksaffären och köpte en skogsfamilj till Moa! Jag hade tänkt köpa kaniner men det fanns inte så jag stod och velade mellan perserkatter, grisar, tvättbjörnar och skottehundar skitlänge. Blev till slut så trött på mig själv att jag gjorde "ole, dole, doff" och slet åt mig mössen. Skitsöta! Ni får se bilder vid jul sen.
Vi handlade även lussekattingredienser och snart ska det bakas. En väldigt lyckad shoppingtur bortsett från en incident. När vi gick ut till bilen så ramlar jag för det var så förbannat halt. Kanske inte låter så farligt, men jag hade Mosan på höften. Mirakulöst nog så nuddade hon inte ens marken, jag hann greppa tag om hennes huvud och sätta ner ena handen i backen på något skumt sätt. Tack kära gud för det! Hon tyckte att det var lite roligt till och med, den galna ungen. Jag tyckte att det var mindre roligt och har skitont i höften nu.

Igår var vi i alla fall hos Mikaels syster och kände tårta, hon fyller år i morgon. Barnen lekte för fullt och det var väldigt trevligt som vanligt, bortsett från när Moa blev ha-galen och skrek som en gris om någon tog något hon ville ha, vilket är ganska ofta, haha. Vi flydde därifrån under de värsta vredesutbrotten, packade ner Moa i overallen och sen i åkpåsen och stack ner till havet och tog en strandpromenad. Det var kallt som fan och härligt med havsluft. 
På vägen hem stannade vi och köpte thai-mat och spenderade kvällen med Robinson och film. Fick dessutom ett väldigt roligt besked, som ni ska få höra om när vi vet mer. 
Det var en grym dag.

Har SKITMÅNGA fina bilder att lägga upp men blogg.se verkar inte var pigg på att ladda upp en enda av dom.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0